Futbol

Türk futbol severlere Neymar Jr ile Brezilya'da tanışma şansı

25 Şubat 2020 Salı 13:39 - Son Güncelleme 25 Şubat 2020 Salı 13:42

Brezilyalı futbolcu Neymar, Türk futbol severlerle bir araya gelmeye hazırlanıyor. Neymar, 29 Şubat'ta Türkiye elemelerinin başlayacağı Red Bull Neymar Jr's Five etkinliği öncesinde Türkiye’ye özel bir video ile seslendi.

Dünya genelinde 400 binden fazla oyuncuyu sokak futbolu sayesinde birleştiren Red Bull Neymar Jr’s Five sokak futbolu turnuvası geri dönüyor. Bu sene 5. yılını kutlayacak turnuvaya adını veren Neymar Jr, organizasyon öncesinde Türkiye’ye özel bir çağrı yaptı. Türkiye’deki hayranlarına Türkçe olarak ‘Merhaba Türkiye’ diye seslenen Brezilyalı yıldız, en yetenekli hayranını Red Bull Neymar Jr’s Five Dünya Finali’ne davet etti.

Şimdiye kadar dünya genelinde 75 ülkede, 400 binden fazla oyuncunun yeteneklerini gösterdiği Red Bull Neymar Jr’s Five etkinliğinin, 5. yılında, yıldız futbolcu Neymar Jr ile tanışma fırsatını yakalayabilmek için herkes başvuru yapabilecek. Red Bull Neymar Jr’s Five Dünya Finali’nde yarışacak 7 kişilik uluslararası takımın bir parçası olmak ve bu heyecan verici finali Brezilya’da izleme fırsatına kavuşmak isteyenler Instagram’a yükleyecekleri videolarla bu hayaline ulaşabilecek.

Elemeler 15 şehirde gerçekleştirilecek

Dünyanın en iyi sokak futbolu takımı olmak isteyenlerin mücadelesine sahne olacak Neymar Jr’s Five’da Türkiye elemeleri 29 Şubat’ta İzmir, Adana, Trabzon ve İstanbul’da başlayacak. Elemeler Mersin, Kayseri, Kocaeli, Konya, Ankara, Bursa, Antalya, Eskişehir, Gaziantep ve Samsun’a uğrayacak. “Takımını topla, mahalleyi salla” diyerek sokak futbolu tutkunlarını Türkiye’nin 15 farklı şehrindeki elemelere davet eden turnuvanın Türkiye finali ise 5 Nisan’da yapılacak.

Kaynak: TRT SPOR


 

Etiketler : Neymar
Sıradaki Haber
Serie A'da Kovid-19 alarmı! Dev maçta seyirci yok
Yükleniyor lütfen bekleyiniz