Futbol

UEFA oynatmak istiyor!

19 Şubat 2014 Çarşamba 00:40 - Son Güncelleme 19 Şubat 2014 Çarşamba 00:43

UEFA, Avrupa Ligi'ndeki Dinamo Kiev-Valencia maçını oynatmak istiyor.

UEFA kaynakları, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de büyüyen ve ölümlere yol açan olaylara rağmen, UEFA Avrupa Ligi'nde 20 Şubat Perşembe günkü Dinamo Kiev-Valencia maçının oynanacağını duyurdu.

İspanyol resmi haber ajansı EFE'nin Valencia Kulübü kaynaklarına dayanarak verdiği haberde, UEFA'nın, Valencia Kulübü'ne yaptığı son bildirimde maçın oynanmasını teyit ettiği bildirildi.

Valencia Kulübü'nün mevcut durumda iki temsilcisinin Kiev'de olduğu ayrıca UEFA ve İspanya'nın Kiev Büyükelçiliği ile sürekli temasta olduğu belirtilirken, çıkan tüm olaylara rağmen UEFA'nın maç için güvenliği garanti ettiği iddia edildi.

Bu arada Valencia Kulübü maçtan bir gün önce Kiev'de statta yapacağı antrenmanı iptal ederken, teknik direktör Juan Antonio Pizzi ve bir futbolcunun basın toplantısını da takımın kaldığı otele aldı. Kiev'de kalma süresini mümkün olduğu kadar kısa tutacak olan Valencia, 19 Şubat Çarşamba günü Ukrayna saatine göre 18.00'de Kiev'e giderek, 20 Şubat'taki maçtan sonra gece yarısı İspanya'ya geri dönecek.

Sıradaki Haber
Roma tribünleri boş kalıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz