Futbol

Ünlü futbolcuya ilginç eleştiri

19 Eylül 2013 Perşembe 21:48 - Son Güncelleme 19 Eylül 2013 Perşembe 23:17

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Juventus'un yıldız forveti Fernando Llorente'ye İtalyan basınından sert eleştiri geldi. Tuttosport gazetesi İspanyol golcü için "Sadece yakışıklı" manşetini attı.

Juventus, Şampiyonlar Ligi’ne beklenmedik Kopenhag beraberliğiyle başlamıştı. Danimarka’daki karşılaşmada rakibinden bir puanı güçlükle kopartan siyah-beyazlıların İspanyol yıldızı Fernando Llorente’ye İtalyan basınından sert eleştiri geldi.

"SADECE YAKIŞIKLI!"

Çizme’nin siyah-beyazlılara yakınlığıyla bilinen gazetesi Tuttosport manşetini İspanyol golcüye ayırıp, “Sadece yakışıklı” başlığını kullandı.

Juve’de Tevez ve Vucinic’in gölgesinde kalan Llorente sadece 1 maçta forma giyebildi. Kopenhag karşısında da şans bulamayan dev forvetin hazırlık maçları dışında Juventus’ta golü bulunmuyor.

"BASKETBOLCU OLMASI GEREKİRDİ"

İtalyan medyasında takım arkadaşı Tevez’in de İspanyol golcü hakkında “Belki futboldan çok bir basketbolcu olması gerekirdi. Onun kadar kötü bir partnerle hiç oynamadım” dediği iddia edildi. Juventus, Fernando Llorente’yi büyük uğraşlar sonucu devlerin elinden kapmıştı. 

Sıradaki Haber
Umut Bulut, Real Madrid tarihine geçti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz