Futbol

'Ustalara Saygı' belgeseli TRT SPOR'da

08 Mayıs 2020 Cuma 17:02 - Son Güncelleme 08 Mayıs 2020 Cuma 17:10

TRT SPOR, "Ev Hayat Dolu" sloganıyla spor dolu içerikler sunmaya devam ediyor. Futbolun en sıra dışı isimlerini ve unutulmaz rekabetlerini konu alan 'Ustalara Saygı' belgeseli ilk kez TRT SPOR'da ekranlara gelecek.

TRT SPOR hafta sonuna özel bir belgeselle daha siz sporseverlerin evlerine konuk olacak.

Futbola damga vuran isimleri, ezeli rekabetleri ve iz bırakan karşılaşmaları olağanüstü hikayeleriyle anlatan "Ustalara Saygı" belgeseli ilk kez TRT SPOR ekranında sporseverler için yayınlanacak.

Başarıları ve zaaflarıyla futbolcu ile teknik direktörleri inceleyen 2018-2019 yılı Inverleigh yapımı "Ustalara Saygı" belgeseli 9 Mayıs Cumartesi ve 10 Mayıs Pazar günü saat 12.00’de TRT SPOR'da...

Zlatan Ibrahimovic, Maradona, Roy Keane...

Dört bölümden oluşan belgeselin ilk iki bölümü 9-10 Mayıs’ta ekrana gelecekken; 3. ve 4. bölümü 16-17 Mayıs’ta futbol tutkunlarının beğenisine sunulacak.

Bu hafta yayınlanacak ilk iki bölümde futbolun unutulmazlarından Zlatan Ibrahimovic, Roy Keane, Maradona gibi isimlerin yaşadıkları ve mücadeleleri anlatılacak.

Belgeselin ezeli rakipler bölümünde ise El Clasico, Messi - Ronaldo ve Jose Mourinho - Pep Guardiola hikayeleriyle futbolun ustaları hatırlanacak.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Twente'de ayrılık
Yükleniyor lütfen bekleyiniz