Futbol

"Utanç verici"

24 Mart 2014 Pazartesi 17:17 - Son Güncelleme 24 Mart 2014 Pazartesi 17:21

Arsenalli Arteta, Chelsea'den alınan ağır yenilgi için özür diledi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in ikinci kaptanı Mikel Arteta, 6-0 yenildikleri Chelsea maçı için özür diledi ve kötü gidişata son vermek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Arteta, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Londra derbisinde konuk oldukları lig lideri Chelsea karşısında aldıkları 6-0'lık mağlubiyetin üstesinden gelmenin psikolojik açıdan zor olduğunu belirterek, "Bu gibi bir duruma düşmek utanç verici. Kimse bir daha böyle bir skorla karşı karşıya kalmak istemez. Orta sahada topu Chelsea'ye verirseniz, ne olacağı bellidir. Başlama düdüğü çaldığı andan itibaren bunu önlememiz gerektiğinin farkındaydık ancak başaramadık" ifadelerini kullandı.

Hatalarının bedelini ödediklerini ama hafta ortasında iki maç daha oynayacaklarını hatırlatan 31 yaşındaki İspanyol oyuncu, "Kulüpteki herkesten ve taraftarlardan özür dilemek dışında ne söyleyeceğimi bilmiyorum. İşleri düzeltmek için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Hafta içinde iki maçımız var ve her şey çabukça değişebilir. Yarın evimizde yapacağımız karşılaşma bizim için yeni bir fırsat. Yalnızca toparlanmaya ihtiyacımız var" değerlendirmesini yaptı.

Etiketler : ArsenaArtetaChelsea
Sıradaki Haber
"Gol çizgisi teknolojisine" karşılar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz