Futbol

Van Basten'den iyi haber

05 Eylül 2014 Cuma 14:38 - Son Güncelleme 05 Eylül 2014 Cuma 14:43

AZ Alkmaar Teknik Direktörü Marco van Basten'in durumun iyi olduğu bildirildi.

Sağlık sorunlarından dolayı Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden AZ Alkmaar'daki çalışmalarına ara vermek zorunda kalan teknik direktör Marco van Basten'in durumun iyi olduğu açıklandı.

AZ Alkmaar'ın Belçika'nın KV Mechelen takımıyla yaptığı ve 2-1 kazandığı hazırlık maçını tribünde izleyen Van Basten, De Telegraaf gazetesine yaptığı kısa açıklamada, "Sadece maçı izlemeye geldim. Her şey çok iyi gidiyor" diye konuştu.

Maç başladıktan sonra stada gelen tecrübeli teknik direktörün, karşılaşmanın bitime yakın tribünden ayrıldığı belirtildi.

AZ Alkmaar Kulübü, iki haftayı aşkın süredir sağlık sorunları yüzünden çalışmalara ara vermek zorunda kalan Van Basten'in, 14 Eylül'e kadar antrenmanlarda yer alamayacağı açıklamıştı.

Bu sene AZ Alkmaar ile anlaşan Hollandalı eski yıldız futbolcunun, strese bağlı kalp rahatsızlığı yaşadığı belirtiliyor.

Eredivisie'de 4. hafta sonunda topladığı 6 puanla 8. sırada yer alan Alkmaar ekibinde, teknik direktörlük görevini geçici olarak yardımcı antrenör Alex Pastoor yürütüyor.

Sıradaki Haber
Falcao transferine Ronaldo'dan destek
Yükleniyor lütfen bekleyiniz