Futbol

Van Dijk sordu, Emirhan cevapladı

14 Ağustos 2019 Çarşamba 21:51 - Son Güncelleme 14 Ağustos 2019 Çarşamba 22:54

UEFA, İstanbul'da oynanacak Süper Kupa karşılaşması öncesi Liverpoollu yıldız Virgil van Dijk'in, genç milli ampute futbolcu Emirhan ile yaptığı röportajı yayınladı.

UEFA, İstanbul'da oynanacak Süper Kupa karşılaşması öncesi Liverpoollu yıldız Virgil van Dijk'in, genç milli ampute futbolcu Emirhan ile yaptığı röportajı yayınladı.

UEFA'nın sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yayınlanan videoda, maçın oynanacağı Vodafone Park'ta bir araya gelen Liverpool'un Hollandalı savunma oyuncusu Van Dijk ile genç oyuncu Emirhan arasındaki röportaja yer verildi.

Dijk'in sorularını yanıtlayan Emirhan, 11 yaşındayken trafik kazası geçirdiğini, hayattan keyif almaya devam ettiğini ve hayalinin, milli takımda 7 numaralı formayı giyerek kupalar kazanmak olduğunu söyledi.

Kendisiyle benzer durumda olan çocuklara çağrıda bulunan Emirhan, "Kendilerinden asla utanmasınlar. Evden çıkmazlarsa karanlığı yaşarlar ama sosyal aktivite yaparlarsa yıldızları parlayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Virgil van Dijk'e kariyerindeki başarının sırrını soran Emirhan ise "Senin de söylediğin gibi, hayatından keyif alarak devam edeceksin ve hayallerini kovalayacaksın. Sana imkansız olduğunu söyleyenlere asla kulak asmayacaksın." yanıtını aldı.

İkili, röportajın ardından fotoğraf çektirerek vedalaştı.

Giroud da Agit ile buluştu

UEFA, Chelsea'nin Fransız golcüsü Olivier Giroud'nun, genç milli ampute futbolcu Agit ile yaptığı röportajı yayınladı.

UEFA, Liverpoollu defans oyuncusu Virgil van Dijk ile genç milli ampute futbolcu Emirhan arasındaki röportajın ardından Chelsea'nin Fransız golcüsü Olivier Giroud ile Emirhan'ın takım arkadaşı Agit arasındaki söyleşiyi de resmi Twitter hesabından videoyla paylaştı.

Maçın oynanacağı Vodafone Park'ta Giroud'nun sorularını yanıtlayan Agit, futbol sayesinde hayata tutunduğunu söyledi.

Futbolcu olmasının ardından etrafındakilerin kendisine karşı bakış açısını değiştirdiğini kaydeden Agit, "Engelli olmak, bir şeyler yapmaya engel değildir. Bir işe gönül verirsen ve seversen, her zaman peşinden koşmalısın ve asla pes etmemelisin." değerlendirmesinde bulundu.

Olivier Giroud ise Agit'e tavsiyelerde bulunarak, "Arkadaşlarınla futbol oynamaktan zevk almaya devam et. Asla pes etme ve kendini geliştirmek için şu üç şeyi asla unutma: Çalış, saygı duy ve tevazu göster." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Etiketler : EmirhanVan Dijk
Sıradaki Haber
Real Betis transfere doymuyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz