Futbol

Van Gaal'den ManU'ya Mourinho notası!

12 Şubat 2016 Cuma 15:03 - Son Güncelleme 12 Şubat 2016 Cuma 13:36

Van Gaal, "Manchester United-Mourinho" iddiasıyla ilgili açıklama talep etti.

"Manchester United ile Mourinho görüşüyor" iddiasıyla ilgili "kırmızı-şeytanlar"ın mevcut teknik direktörü Louis van Gaal sessizliğini bozdu. Hollandalı çalıştırıcı, konuyla ilgili açıklama istedi.

Pep Guardiola'nın Manchester City ile anlaşmasının ardından bir diğer Manchester ekibi de yeni hoca söylentisiyle çalkalanıyor.

Chelsea ile yollarını ayıran Jose Mourinho'nun kendini Manchester United ile adada tekrar kanıtlamak istediği biliniyor.

Ada basını, Barcelona'da bir dönem Louis van Gaal'ın yardımcılığını da yapan Mourinho'nun gelecek sezon Hollandalı'nın yerini alacağına ise kesin gözüyle bakıyor.

Açıklama istedi

Ligi ilk dört içinde tamamlamak isteyen Van Gaal ise kulüpten resmi olarak Mourinho ile konuşup konuşmadıklarını açıklamalarını istedi.

Van Gaal, "Mourinho benim arkadaşım fakat kulüple konuşup konuşmadığı hakkında bir fikrim yok. Manchester United kulübü beni göndermek istiyorsa, bunu ilk olarak benimle konuşması gerektiğine inanıyorum. Ed Woodward ile konuştum ve Mourinho ile görüşmediklerini söyledi" dedi.

64 yaşındaki çalıştırıcı, "Kulüp sahiplerinin gizli olarak benim haberim olmadan Mourinho ile konuştuklarına inanmıyorum" diyerek, sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Cannavaro'nun görevine son verildi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz