Futbol

"van Gaal'e saygı duyuyorum"

20 Temmuz 2014 Pazar 18:24 - Son Güncelleme 20 Temmuz 2014 Pazar 18:32

Mourinho'dan Louis van Gaal'e övgü dolu sözler...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Manchester United'ın başına geçen Hollandalı Louis van Gaal'e büyük saygı duyduğunu söyledi.

İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Mourinho, Barcelona'da birlikte çalıştıkları van Gaal'den övgü dolu sözlerle bahsederek, "İkimiz de iyi antrenörleriz. Yapmamız gereken işi yapıyoruz. O gerçekten iyi bir arkadaş. Louis, Dünya Kupası'nda da en iyi teknik adamdı. Ona karşı büyük saygı duyuyorum. Kariyerinin en iyi döneminde. Teknik direktörlükte, kazanmanın yanı sıra kaybetmekle de başa çıkabilirseniz gelişebilirsiniz. O her türlü tecrübeden sonuç çıkarıyor. Her geçen gün daha iyiye gidiyor" ifadelerini kullandı.

Hollandalı çalıştırıcı ile yakın arkadaş olduklarını belirten Mourinho, "Rakip olmamızdan dolayı endişe duymuyorum. Manchester United ile karşılaşmak için sabırsızlanıyorum. Düzenlediği basın toplantısını izledim. Her zamanki gibi dürüst ve netti. O çok iyi bir teknik adam. Manchester United için harika bir seçim" şeklinde görüş belirtti.

Manchester United, Premier Lig'in ilk haftasında 16 Ağustos'ta Swansea City'yi konuk edecek. Chelsea ise 18 Ağustos'ta Burnley deplasmanına konuk olacak.

Sıradaki Haber
Roma'ya bir genç daha
Yükleniyor lütfen bekleyiniz