Futbol

VİDEO | Bilic'ten Gökhan Töre'ye kanca!

29 Ekim 2015 Perşembe 15:31 - Son Güncelleme 29 Ekim 2015 Perşembe 14:49

"Bu iş belki gelecekte olur. Futbolda her şey mümkün..."

Beşiktaş’ın eski hocasıç Slaven Bilic, Gökhan Töre’yi çok istediğini ancak kulüplerin anlaşamadığını söyledi. Atiba’nın takımın her şeyi olduğunu belirten Bilic, Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yine sürpriz yapabileceğini dile getirdi.

West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic’in gözünde eski öğrencisi Gökhan Töre’nin yeri başka. Hırvat teknik adam, Töre’yi takımına transfer etmeyi çok istediğini belirtti. 

"Bu iş belki gelecekte olur. Futbolda her şey mümkün..."

Bilic, "Hep söyledim, Gökhan Töre birçok Avrupa takımında forma giyebilir. O kaliteye ve geleceğe sahip. West Ham’la anlaştıktan sonra yöneticilerime onu almaları gerektiğini söyledim. Takıma büyük güç katacağını dile getirdim. Ama olmadı. İki kulüp yetkilileri anlaşamadı. Neden anlaşamadıkları fazla önemli değil ama bu iş belki gelecekte olur. Futbolda her şey mümkün..." diye konuştu.

"Atiba, takımın adeta balansıydı"

Atiba’nın kendi döneminde takımın tartışmasız en değerli oyuncusu olduğunu kaydeden Hırvat hoca, "Sakın yanlış anlaşılmasın, belki çok yetenekli değildi, belki skora çok katkı da yapmadı ama takımın adeta balansıydı. Ahenkle defans-hücum arasında bir köprü kurdu. Basit oynardı, az hata yapardı, ona çok güvenirdim. Sigortamızdı." diye konuştu. 

"Beşiktaş'la gurur duyuyorum"

Türkiye Ligi’ni takip etmeye devam ettiğini kaydeden tecrübeli teknik adam, Beşiktaş’ın oynadığı futbolla gurur duyduğunu ifade etti. 

"Fenerbahçe'nin kimlik sorunu var"

Galatasaray’ın zaman zaman iyi maçlar çıkardığına dikkat çeken Slaven Bilic, Fenerbahçe'nin ise bir kimlik sorunu yaşandığını vurguladı.

Bilic, "Volkan, Gökhan, Egemen, Caner, Mehmet Topal ve Emre. Bu 6’lı takımda bir kimlik yaratmıştı. Türk kimliği. Sonra da önde Emenike, Sow ve Kuyt vardı. Bu üç isim belki kağıt üzerinde daha kaliteli isimlerdi ama takımı toparlayan sahadaki o Türk kimliğiydi. Çok büyük isimler alındı fakat güçlü bir kimlikle beraber takım olmakta zorlandıklarını görüyorum" dedi.

Fatih Terim’in tanıdığı en cesur hocalardan biri olduğunu dile getiren Slaven Bilic, Türkiye’nin Fransa’da yine sürpriz yapabileceğini sözlerine ekledi. 

Sıradaki Haber
Yunus Mallı kararını verdi!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz