Futbol

VİDEO | Falcao'ya büyük talip!

06 Haziran 2015 Cumartesi 12:22 - Son Güncelleme 06 Haziran 2015 Cumartesi 15:05

Mourinho'lu Chelsea, Kolombiyalı golcüyü kadrosuna katmak istiyor.

Morinho, Falcao'yu canlandıracağına inanıyor. Monaco'dan geçen sezon kiralık olarak gittiği Manchester United'ta bekleneni veremeyen Radamel Falcao, Chelsea'ye tranfer oluyor.

Bir dönem tüm kulüplerin istediği Falcao şimdilerde eski performansından uzak... Geçen sezon kiralık olarak gittiği Manchester United'ta bekleneni veremeyen Monacolu Radamel Falcao'ya şimdi de Chelsea talip.

Kadrosunda üç tane elit forvet görmek isteyen Jose Mourinho, Didier Drogba'nın yerine Kolombiyalı golcüyü transfer etmek istiyor.

Chelsea'nin Monaco'ya kiralama bedeli olarak 5 milyon pound vereceği, satın alma bedelinin ise 35 milyon pound olacağı bildirildi.

29 yaşındaki Kolombiyalı golcü, Chelsea'nin kendisini istediğini doğrularken transferin gelecek hafta netleşeceğini kaydetti.

Falcao, iki sezon önce Atletico Madrid'den 60 milyon avroya Monaco'ya transfer olmuştu.

Ancak Fransız kulüp, Finansal Fair Play kuralları nedeni ile yıldız oyuncusunu bu yaz da kiralık olarak veya bonservisi ile elden çıkartmak istiyor.

29 yaşındaki Kolombiyalı yıldız, geçtiğimiz sezon Manchester United forması ile 32 maça çıkmış ve sadece altı gol atarak hayal kırıklığı yaratmıştı.

Sıradaki Haber
VİDEO | Milan'ın yarısı satıldı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz