Futbol

VİDEO | FIFA hakkında bir iddia da Mourinho'dan

08 Haziran 2015 Pazartesi 19:37 - Son Güncelleme 08 Haziran 2015 Pazartesi 22:30

"FIFA, 2012 yılında yapılan yılın teknik direktörü oylamasında usulsüzlük yaptı"

Yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla çalkantılı günler yaşayan FİFA için bir iddia da Jose Mourinho'dan geldi. Portekizli teknik adam, 2012'de yapılan yılın teknik direktörü oylamasında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü.

Dünya futbolunun patronu FIFA, son yıllarda olmadığı kadar hareketli ve çalkantılı günler yaşıyor. Nerede ise her gün yeni bir yolsuzluk ve rüşvet iddiası ortaya atılıyor.

İşte bu iddialara bir yenisi de Chelsea Menajeri Jose Mourinho'dan geldi. Portekizli teknik adam, 2012'de yılın en iyi teknik direktörü oylamasında bazı usulsüzlüklerin yapıldığını ileri sürdü.

Times Gazetesi’ne konuşan Mourinho, "Oylar kamuoyuyla paylaşıldığında eski bir oyuncum beni aradı ve verdiği oyun değiştirildiğini iddia etti. Daha sonra Portekizli bir meslektaşım da bana ulaşıp, oyunun değiştirildiğini belirtti. Peki bu oylar neden değiştirildi? FIFA mı? Oyuncuların bağlı bulunduğu federasyonlar mı? Kim, neden değiştirdi?" ifadelerini kullandı.

2012 yılında yapılan oylamada İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Vicente Del Bosque yılın teknik direktörü ödülüne layık görülmüştü. Mourinho'nun ikinci olduğu gecede Guardiola üçüncü sırayı elde etmişti.

 

Sıradaki Haber
Maradona FIFA'dan görev bekliyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz