Futbol

(VİDEO) "Messi ile ilgilenmiyoruz"

25 Kasım 2013 Pazartesi 16:19 - Son Güncelleme 25 Kasım 2013 Pazartesi 18:57

Rummenigge: "250 milyon avroluk bonservis absürt, ilgilenmiyoruz."

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in üst yöneticisi (CEO) Karl-Heinz Rummenigge, İspanyol temsilcisi Barcelona'nın, forvet Lionel Messi için istediği 250 milyon avroluk bonservisi "absürt" şeklinde niteleyerek, Messi ile ilgilenmediklerini söyledi.

Rummenigge, Alman Sky 90 televizyonunda katıldığı bir programda, Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi'nin, Bayern Münih'e transfer olma ihtimalini değerlendirdi. Rummenigge, 2017-2018 sezonu sonuna kadar Barcelona ile anlaşması bulunan ve serbest kalma bedeli 250 milyon avro olarak belirlenen Messi ile ilgili şunları kaydetti:

"Bahsi geçen sayılar gerçekten absürt. Söz konusu transfer bedeli, Javi Martinez'e verdiğimiz 40 milyon avronun çok üstünde. O rakamlara çıkmayacağız. Ayrıca Barcelona Başkanı Sandro Rosell'i iyi tanıyorum, Messi'yi asla satmayacak. Messi, onlar için bir aziz gibi. Messi için en iyisinin, kariyerine Barcelona'da devam etmesi olduğunu düşünüyorum. Messi, Barcelona için biçilmiş kaftan."

Diz ardı kirişindeki sakatlık nedeniyle Ocak 2014'e kadar sahalardan uzak kalacak Messi, daha önce yaptığı bir açıklamada, birden çok kulübün kendisini transfer etmek istediğini ancak Barcelona'da kalmak istediğini ifade etmişti.

Sıradaki Haber
Bayern Münih'te köstebek avı başladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz