Futbol

VİDEO | Mourinho'dan olay röportaj

12 Ekim 2014 Pazar 13:10 - Son Güncelleme 12 Ekim 2014 Pazar 17:12

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, önemli açıklamalarda bulundu.

PSG'yi iki kez reddetmiş!

Fransız Telefoot televizyonuna konuşan Jose Mourinho, ilginç bir transfer itirafında bulundu. Paris Saint Germain’in kendisine iki defa teklifte bulunduğu söyleyen Portekizli menajer, “Leonardo’nun ilk tercihiydim fakat benimle anlaşamayınca takımın başına Carlo Ancelotti’yi getirdiler. PSG şu anda emin ellerde, takımı Laurent Blanc çalıştırıyor. Şampiyonlar Ligi’ni kazanabilirler. Eğer Chelsea ve PSG finale çıkarlarsa fantastik olur” ifadelerini kullandı.

Wenger olayı için ne söyledi?

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger ile yaşadıkları tartışma hakkında da konuşan Mourinho,” Herkesin rahatlıkla gördüğü bir olay hakkında konuşacak fazla bir şeyim yok” diye konuştu.

"Özür diliyorum"

Telefoot televizyonu, konu hakkında Wenger’in de görüşlerini aldı. Fransız teknik adam bu konuya fazla önem verildiğini söylerken, “Böyle davranmamalıydım. Şiddet içeren görüntülerden her zaman utanç duymuşumdur, özür diliyorum. Mourinho beni provoke mi etti? Ben öyle algıladım” dedi.

"Sizin için Zidane neyse bizim için de Ronaldo o"

Kariyerinin hala ortalarında olduğunu ve en az 15 sene daha teknik direktörlük yapmak istediğini söyleyen Mourinho, Cristiano Ronaldo’ya da övgüler yağdırdı: “Ronaldo inanılmaz bir oyunu, adeta bir gol makinesi. Sizin için Zidane ne ifade ediyorsa bizim için Ronaldo da öyle. Ondan başkası yok.” 

(ajansspor)

Sıradaki Haber
PSG ve R.Madrid'e kötü haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz