Futbol

(VİDEO) Paris'te bir Messi hayali!

27 Aralık 2013 Cuma 13:12 - Son Güncelleme 28 Aralık 2013 Cumartesi 14:43

Le Parisien gazetesi, PSG'nin Messi'yi alabileceğini yazdı, tabi o da isterse...

Fransa'nın ünlü Le Parisien gazetesi, Paris Saint Germain'in Lionel Messi için 250 milyon avro bonservis bedeli önerebilecek birkaç takımdan biri olduğunu yazdı.

Messi'nin Barcelona dışında bir başka takımda oynamasının ancak kendisinin istemesine bağlı olduğunu vurgulayan gazete, üç kez altın top ödülünü kazanan ünlü futbolcunun Paris Saint Germain'i tercih edebileceğini belirtti ve bunun için çeşitli gerekçeler ortaya attı.

Messi'nin bir gün Barcelona'dan ayrılabileceğini ve işte o zaman Arjantinli yıldızı transfer etmek isteyen takımlar yarışına PSG'nin katılabileceğini kaydeden Le Parisien, Messi'nin gerçek fiyatının 250 bin avro olmadığını savundu. Gazeteye göre ekonomik kriz var, futbol dünyasının gerçekleri ortada ve Messi de ayrılmak isterse fiyat 150 ile 180 milyon avroya düşebilir.

Gazete, yatırımlar sonrası PSG'nin en heyecan verici futbol merkezlerinden biri halini aldığını da savundu.

Le Parisien, Paris St Germain'in sahibi Katarlı iş adamı Nasır el-Helaifi'nin "Yeni bir Messi istiyoruz" sözlerini de "Yeni Messi bulmanın en kolay yolu gerçeğini almaktır" sözleriyle değerlendirdi.

Haber yoruma göre PSG'nin New York Yankees ya da Los Angeles Lakers gibi dünyaca ünlü spor markaları arasında yerini almak istiyorsa Jose Mourinho'nun da teknik direktörlüğe getirilmesi gerektiğini iddia etti.

Sıradaki Haber
Hakan Çalhanoğlu'na demeç yasağı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz