Futbol

Yardım için kendini kelepçeledi

22 Ağustos 2019 Perşembe 09:23 - Son Güncelleme 22 Ağustos 2019 Perşembe 09:26

İngiltere 3. Lig takımlarından Bury, zor günler geçiriyor. Ligde 4 hafta geçmiş olmasına rağmen kulüp, kötü finansal durumu yüzünden henüz hiç bir maça çıkamadı. Eski yönetici Joy Hart da durumu protesto etmek için kendini stada kelepçeledi

İngiltere'nin köklü kulüplerinden Bury, zor günler geçiriyor.

1885 yılından bu yana İngiltere futbolunda yer alan takım, ligde 4 hafta geçmiş olmasına rağmen finansal durumlardan dolayı hiçbir maçına çıkamadı.

Takımın eski yöneticisi Joy Hart, bu durumu protesto etmek için Gigg Lane Stadı’na kendini kelepçeledi.

Hart, Babasının 44 yıldır kulüpte yer aldığını, kaptanlık, teknik adamlık görevlerinde bulunduğunu ve bu durumu görmesinin onun için çok zor olduğunu dile getirdi.

Hart ayrıca, Premier Lig takımlarının aldığı ücretlerin çok fazla olduğunu, yardım etmeleri gerektiğini ve 3'üncü lig takımlarına haksızlık yapıldığını söyledi.

SES:"Bir Şeylerin yapılması gerek, Lütfen bize yardım edin. Ya kulübe destek olacak birilerini bulun ya da bu takımı birine satın. Kulüp o şehir için her şeydir. Liverpool'un bu konumda olabileceğini düşünebiliyor musunuz? Burada yetişkin adamlar ve kadınlar gözyaşlarına hakim olamıyorlar."

Bury takımı cuma gününe kadar bir çözüm bulamazsa ligden düşürülecek.

Kaynak: TRT SPOR
 

Etiketler : Bury
Sıradaki Haber
Boca Juniors ve Flamengo avantajı kaptı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz