Futbol

Yaya Toure 2 hafta yok

15 Nisan 2014 Salı 17:48 - Son Güncelleme 15 Nisan 2014 Salı 17:51

M. City'nin Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu, 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

Manchester City'nin, Sunderland ile oynayacağı lig karşılaşması öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Şilili teknik direktör Manuel Pellegrini, 3-2 kaybedilen Liverpool maçında sakatlanan Toure'nin yaklaşık 2 hafta forma giyemeyeceğini açıkladı.

Başarılı oyuncunun durumunun korkulduğu kadar ciddi olmadığını belirten Pellegrini, "Toure'de kas zedelenmesi var. Kesin sakatlık süresini doktorlar söyleyecektir ama en az 2 hafta sahalara dönemeyecek gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.

Yaya Toure'nin Sunderland karşılaşmasının yanı sıra West Bromwich Albion ve Crystal Palace ile yapılacak maçlarda da oynaması beklenmiyor. Hafif sakatlıkları bulunan Vincent Kompany ve Sergio Agüero ise Sunderland maçı kadrosunda yer alacak.

Toure, Liverpool ile oynanan maçın 19. dakikasında sakatlanarak yerini Javi Garcia'ya bırakmıştı. Bu sezon 45 maçta forma giyen Fildişi Sahilli futbolcu, 22 gol kaydetti. Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve 2 maç eksiği bulunan Manchester City, 70 puanla 3. sırada yer alıyor. 24 yıllık şampiyonluk özlemini sonlandırmanın hesaplarını yapan Liverpool, 77 puanla ligin zirvesinde bulunuyor.

Sıradaki Haber
Kral Kupası'nda El Clasico heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz