Futbol

Yılın transferi görücüye çıktı

23 Temmuz 2014 Çarşamba 00:19 - Son Güncelleme 23 Temmuz 2014 Çarşamba 00:49

Real Madrid, yeni transferi James Rodriguez'i basına tanıttı. 44 bin kişi izledi

İspanya La Liga devi Real Madrid, Monaco'dan kadrosuna kattığı James Rodriguez için Santiago Bernabeu'da bir imza töreni düzenledi. 23 yaşındaki yıldızın 6 yıllık sözleşmeye imza attığı töreni yaklaşık 44 bin taraftar izledi.

"Rüya artık başladı"

Başkan Florentino Perez, başarılı orta saha oyuncusuna fazlasıyla güvendiğini anlatırken, "Bugün burada futbolseverleri baştan çıkaran bir adamla birlikteyiz. Dünya Kupası'nın sansasyonel oyuncularından birisi... Hoşgeldin James Rodriguez" dedi.

Perez, Rodriguez'in Real Madrid'in efsaneleşmiş isimlerinin izinden gitmesini umduğunu da belirtirken, yıldız futbolcuya şu mesajları verdi:

"Formamızı giymek istediğini hiç saklamadın. Seninle her temasa geçtiğimizde bize gururla yanıt verdin. Bugün Bernabeu'daki ilk günün ve bize burada oynamak istediğini söyledin. Rüya artık başladı. Zidane, Raul ve Beckham'ın giymiş olduğu formayı giymeyi hayâl eden bu çocuk, artık Real Madrid oyuncusu."

 "Bugün bir rüyam gerçeğe dönüştü"

Kolombiyalı yıldız ise transferinden ötürü çok mutlu olduğunu vurgularken, "Bugün bir rüyam gerçeğe dönüştü. Umarım bu taraftara güzel anlar yaşatıp, burada birçok kupa kaldırırım. Hala Madrid!" dedi.

Mesut Özil ile boşa çıkan 10 numarayı giyecek

Rodriguez, İspanyol devinde Mesut Özil'in ayrılmasından sonra boşa çıkan 10 numaralı formayı giyecek.

CR7 ve R10 şov

James Rodriguez'in idolü olan Cristiano Ronaldo ise bilindiği gibi Madrid ekibinde 7 numarayı giyiyor. Bu iki yıldızın birlikte performansı şimdiden merak ediliyor.

James'in zor anları...

Bu arada tanıtım sırasında sahaya giren bir taraftar, korumalara ve Rodriguez'e zor anlar yaşattı.

İŞTE DEV TANITIMDA YAŞANAN O OLAYDAN SICAK KARELER

Sıradaki Haber
Stoke City, Barçalı yıldızı bitirdi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz