Futbol

Yolları bir kez daha kesişiyor!

25 Mayıs 2016 Çarşamba 14:16 - Son Güncelleme 25 Mayıs 2016 Çarşamba 11:36

İbrahimovic ile Mourinho daha önce İnter'de beraber çalışmıştı.

Manchester United'da Zlatan İbrahimovic rüzgarı esiyor. Kulübün yeni menajeri olması beklenen Jose Mourinho, Inter'de bir dönem birlikte çalıştığı İbra'nın transferinde kararlı.

İngiliz basınına göre golcü oyuncu da, United forması giymeye sıcak bakıyor.

Manchester United'de Louis van Gaal’in görevine son verilmesinin ardından yeni bir dönem başlıyor. Menajerlik koltuğunda gelecek sezondan itibaren Jose Mourinho'nun oturmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yıllık 13 milyon Avro'luk teklif

Mourinho’nun transfer listesindeki ilk isim ise Zlatan İbrahimovic... Paris Saint-Germain macerasına son veren İbrahimovic’in bonservisi elinde...İlerlemiş yaşına rağmen Manchester United golcü futbolcu için kesenin ağzını açtı.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, 34 yaşındaki futbolcuya yıllık 13 milyon Avro teklif edildi. United yönetimi, Çin'den de çok cazip teklifler alan İbrahimovic'le bir yıllık sözleşme imzalamak istiyor.

Hollanda, İspanya, İtalya ve Fransa liglerinde şampiyonluk yaşayan İbrahimovic, henüz Premier Lig'de top koşturmadı.

Machester United'dın önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemeyecek olması İbrahimovic açısından bir dezavantaj olarak gösteriliyor. Ancak yapılan yorumlar takımın başında Jose Mourinho'nun olması nedeniyle transfer ihtimalinin arttığı yönünde...

İbrahimovic ile Mourinho daha önce İnter'de beraber çalışmıştı.

4 yıldır Paris Saint-Germain forması giyen İbrahimovic, Fransa'dan "kulüp tarihinin en golcü oyuncusu" unvanıyla ayrıldı.

Sıradaki Haber
Lucescu'ya özel veda
Yükleniyor lütfen bekleyiniz