Futbol

Zidane ile yeniden doğmak istiyor

18 Mart 2019 Pazartesi 10:33 - Son Güncelleme 18 Mart 2019 Pazartesi 10:35

Solari döneminde yedeğe çekilen Isco, Zidane ile adeta yeniden doğdu. İspanya'nın en yetenekli oyuncularından Isco, Celta Vigo maçının en mutlu ismiydi.

Zinedine Zidane’ın Real Madrid’deki ikinci dönemi 2-0’lık Celta Vigo galibiyetiyle başladı.

Santiago Bernabeu’yu dolduran 60 binden fazla taraftarın önünde sahada en çok mutlu görünen isim Isco’ydu.

İspanya’nın en yetenekli isimlerinden biri olan Isco, kendisi için kötü geçen bir Solari döneminin ardından Zinedine Zidane ile yeniden doğmak istiyor. Zidane’sız geçen 9 ayda kızağa çekilen Isco birçok maçta yedek kulübesine bile giremedi. Fakat geri döndüğü Celta maçında var gücüyle mücadele etti ve başarılı bir performans sergiledi. Maçta perdeyi açan golü de o attı.

Zidane, bu maçta Isco’nun yanı sıra kaleci Navas’a da tekrar formayı verdi. Zidane gittikten sonra transfer edilen Courtois ise yedeğe çekildi. Geleceği tartışma konusu olan Gareth Bale takımın diğer golünü atarken galibiyette başrol oynadı. Brezilyalı sol bek Marcelo da Zidane ile birlikte yeniden 11’e döndü.

Solari’nin özellikle çok tartışılan Isco kararı, 26 yaşındaki yetenekli futbolcuyu milli takımdan da uzaklaştırdı. İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Luis Enrique, Isco’yu milli takıma almadı.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Oyuna devam etti, yere yığıldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz