Futbol

Zidane transfer planını açıkladı

03 Nisan 2019 Çarşamba 09:38 - Son Güncelleme 03 Nisan 2019 Çarşamba 09:40

Real Madrid'de teknik direktör Zinedine Zidane, Raphael Varane ve Gareth Bale'in geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, gelecek sezonun transfer planına dair bilgiler verdi.

Zidane, Fransız savunma oyuncusu Raphael Varane'ın ayrılmasını istemediği fakat Gareth Bale'in geleceği hakkında hiçbir garanti veremeyeceğini söyledi.

Fransız L'Equipe Gazetesi'ne göre Varane, 8 yıldır mücadele ettiği Real Madrid'den ayrılmak istiyor. Fakat Zidane, Varane'sız bir takım hayal edemiyor:

"Varane'sız bie gelecek hayal edemiyorum. Etmek istemiyorum. Genç bir oyuncu ve sekiz yıldır burada. İşini de çok iyi yapıyor. Basında yazılanlar hakkında yorum yapmayacağım. Önemli olan oyuncunun gelip bana söylemedi. Şu an dünyanın en iyi kulübünde ve burada çok şey kazandı"

Real Madrid'de gündemdeki bir diğer isim de Gareth Bale. Kulübün rekor transferi ve en çok kazanan futbolcusu Bale bir türlü bekleneni veremedi, taraftar da artık Galli futbolcuya tepkili.

Taraftarların Bale'e yardım etmediğini söyleyen Fransız teknik adam buna karşın yıldız futbolcunun geleceği hakkında net bir şey konuşmadı:

"Gareth Bale ve diğer arkadaşların takımdaki geleceğine sezon sonunda karar vereceğiz. Şu an önümüzde 9 hafta var. Daha sonra hep birlikte konuşacağız. Gelecek sezon için birçok değişiklik yapacağız"

Bu sene tüm kulvarlara erken veda eden Real Madrid ligde lider Barcelona'nın 12 puan gerisinde üçüncü sırada. Başkent ekibi Kral Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nden de elendi.

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
İspanya'da dört dörtlük maç!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz