Futbol

Zidane'dan Ronaldo açıklaması

27 Eylül 2016 Salı 22:34 - Son Güncelleme 27 Eylül 2016 Salı 19:43

Zidane, Ronaldo'nun kendisine küfür ettiği iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Biri dünyanın en iyi futbolcularının başında geliyor, diğeri ise onun Real Madrid’deki teknik direktörü. Cristiano Ronaldo’nun hocası Zinedine Zidane'a küfür ettiği iddiası İspanyol basınında geniş yer buldu.

Haberlere göre, Real Madrid - Las palmas maçında durum 2-2 iken Zidane, Ronaldo’yu kenara aldı. Ünlü futbolcunun da bu duruma küfür ederek tepki gösterdiği iddia edildi. Yaşanan olaya Zinedine Zidane açıklık getirdi.

Futbolcularının iyiliğini düşünerek hareket ettiğini belirten teknik adam, her futbolcu gibi Ronaldo’nun da oyundan çıktığı için kızgın değil üzgün olduğunu söyledi. Ronaldo ile aralarında hiçbir şeyin değişmediğini ifade eden Zidane konuyu uzatmayacak kadar akıllı olduklarını da sözlerine ekledi.

Avrupa Şampiyonası finalinde ciddi bir sakatlık yaşayan, sezona istediği gibi başlayamayan Ronaldo, Las Palmas maçında oyundan alınmasına el kol hareketleri ile tepki göstermişti.

Yedek kulübesinde de tepkisine sürdüren ve ağır küfür ettiği iddia edilen futbolcu, İspanyol basınında eleştirilerin odağı oldu.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Sam Allardyce kendini yaktı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz