Futbol

Zidane'ın transfer listesi

13 Mart 2019 Çarşamba 10:06 - Son Güncelleme 12 Mart 2019 Salı 16:12

İkinci kez göreve gelen Zinedine Zidane'ı bu kez daha zorlu bir takım bekliyor. Ronaldo'suz takımda Fransız teknik adamın planlarında birçok değişiklik var.

Bu sene tüm kulvarlara erken veda eden Real Madrid’de en büyük sorun gol yollarında yaşanıyor.

Cristiano Ronaldo gibi gol yükünü alan bir yıldızın ayrılışının ardından Real Madrid yerini dolduramadı. 18 yaşındaki Vinicius Jr bekleneni veremedi ve geçen hafta da sakatlandı. Taraftar da Galli yıldız Bale’e tepkili. Takımda onun da geleceği belli değil. Gelen haberler Zidane’ın Bale ile çalışmak istemediği yönünde. Solari’nin yıldızının barışmadığı isimler Marcelo ve Isco için de son kararı yine Zidane verecek.

İlk basın toplantısında her şeyin değişeceğini söyleyen Fransız teknik adam bunu zamana yayacak.

Real Madrid’in hedefindeki ilk isim Eden Hazard. Verdiği her röportajda Zidane’a olan hayranlığını dile getiren Belçikalı, Chelsea’de de mutlu bir dönem yaşamıyor.

İspanyol Spor Gazetesi Marca’nın internet sitesinde düzenlenen ankette de taraftarın en çok oyunu alan Hazard’ı Tottenham’ın yıldız forveti Harry Kane takip ediyor. Listenin üçüncü sırasındaki isim ise Neymar. PSG’de forma giyen Neymar iddiaları da İspanyol basınında çok yazılıyor. Fransız olmasından dolayı Kylian Mbappe de iddialar arasında fakat genç futbolcu geçtiğimiz hafta gelecek sezon da PSG’de forma giyeceğini açıklamıştı. Neymar ve Mbappe ikilisi bu sezon Fransa’da 49 gole imzasını attı.

Real Madrid’in orta sahadaki yıldızları Luka Modric ve Toni Kroos da bu sezon eski formlarından uzakta. İlk döneminde en güvendiği isimlerden biri olan Isco da Solari döneminde kızağa çekildi. Zinedine Zidane orta sahaya da takviye yapacak.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Wolfsburg'da sezon sonunda ayrılık var
Yükleniyor lütfen bekleyiniz