Futbol

Enes Ünal: Gol atmak bağımlılık yapıyor

07 Haziran 2022 Salı 15:30 - Son Güncelleme 07 Haziran 2022 Salı 18:17  |  Kaynak : DHA

La Liga'da Getafe formasıyla iyi bir sezon geçiren ve attığı 16 golle, gol krallığı yarışını 5. sırada tamamlayan milli futbolcu Enes Ünal, "Gol atamayınca kendimi eksik hissediyorum. Gol atmak bağımlılık yapıyor" ifadelerini kullandı.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Getafe formasıyla iyi bir sezon geçiren ve attığı 16 golle, gol krallığı yarışını 5. sırada bitiren Enes Ünal, üst düzey bir forvet olmayı hedeflediğini söyledi.

A Milli Takımımızın da formasını terleten Enes Ünal, D-Smart'a yaptığı açıklamada, La Liga'da geride kalan sezondaki performansını değerlendirdi.

Golcü oyuncu, "Santrforun sahada çok işi var ancak gol atamazsanız hiçbirinin bir anlamı kalmaz...La Liga'da harika bir seviyede, harika anlar yaşadığım birkaç sezon geçirdim ama en iyisi bu sezondu. Uzun zamandır böyle iyi bir sezon yaşamamıştım" dedi.

Gol atmanın kendisinde bağıklılık yaptığını kaydeden Enes Ünal, "Kazanmak için sahaya çıkıyorsanız gol atma zorunluluğunuz oluyor. Gol atamayınca kendimi eksik hissediyorum. Gol atmak bağımlılık yapıyor. Bir sonraki maça çıkıp gol atmak istiyorum...Hedefim her zaman 10 golü geçmek oldu. Sonrasında atabildiğim kadar atıp keyfini çıkardım" diye konuştu.

Milli futbolcu, santrforların gol fırsatları yaratan takım arkadaşlarına ihtiyacı olduğunu kaydederek, şunları dile getirdi:

"Çocukluğumdan itibaren sorumluluğumun farkındaydım. Taraftarlar ve kendim için gol atmak istiyorum. Santrfor olduğum için en çok baskı altında kalan oyuncu ben oluyorum."

Enes Ünal, Getafe Teknik Direktörü Quique Sanchez Flores için ise "Çok sakin ve bize çok güven veriyor" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Gençlerbirliği'nde görev dağılımı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz