Futbol

Eren: İzleyiciye güzel maçlar sunacağız

12 Aralık 2015 Cumartesi 21:51 - Son Güncelleme 12 Aralık 2015 Cumartesi 20:30

TRT Genel Müdür Yardımcısı Eren, EURO 2016 yayınıyla ilgili açıklamalar yaptı.

TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı (EURO 2016) Türkiye'de futbolseverlere ulaştıracak olan TRT'nin yayınlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen EURO 2016 kura çekimi sonrasında TRTSPOR'a konuşan Eren, "İftardan sonra izleyicilere iyi bir anlatıyla inşallah güzel maçlar sunacağız" dedi.

Sözlerine A Milli Takımımıza başarılar dileyerek başlayan Eren, şunları söyledi:

"Hem Milli Takımımıza, hem Fatih hocaya güveniyoruz. Her şartta hem Türkiye olarak, hem taraftar olarak, hem yayıncı kuruluş olarak Milli Takımımızı destekliyoruz. Maçları TRT 1'den canlı yayınlayacağız. İftardan sonra izleyicilerimize iyi bir anlatıyla inşallah güzel maçlar sunacağız. Şu anda Şampiyonlar Ligi'nde yaptığımız gibi maç öncesi, devre arası ve maç sonrası tüm ayrıntılar TRTSPOR'da olacak... Sadece TRT 1 ve TRTSPOR'da değil diğer TRT kanalları TRT World, TRT Arapça ve TRT Avaz'dan da bu heyecanı aktaracağız."

Türkiye'nin yer aldığı D Grubu'nun zorlu bir grup olduğunu ifade eden Eren, "Zorlu bir grup ancak Türkiye'nin bunun da üstesinden geleceğini düşünüyorum. Rakibe göre oynayan bir ülkeyiz ve bunda da başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Özdeş'ten ayrılık açıklaması!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz