Futbol

Erik Hamren: "Tokat gibi geldi"

12 Haziran 2019 Çarşamba 00:46 - Son Güncelleme 12 Haziran 2019 Çarşamba 09:55

İzlanda teknik direktörü Erik Hamren, maç sonu TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 4. maçında, A Milli Futbol Takımı deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya geldi.

İlk yarıda atılan gollerle ev sahibi İzlanda mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

İzlanda teknik direktörü Erik Hamren maç sonu TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Hamren, şöyle konuştu: "İlk yarı çok iyiydik. 2-0 öne geçtik, Türkiye 2-1'i buldu ve yüzümüze bir tokat gibi geldi bu gol. 3-0 olmalıydı, 2-1 oldu. İkinci yarı zor oldu, Türkiye iyi bir takım."

“Set oyununda daha iyi olmak için çabaladık”

Birlikte ve iyi futbol oynamak için çalıştıklarını sözlerine ekleyen Hamsen, “Arnavutluk’u yendikten sonra, bu maç çok önem taşımıştı. Ancak ikinci yarı çok iyi değildik, daha iyi kontrataklar bulabilirdik. Özellikle set oyununda çok daha iyi olmak için çabaladık. Olabilecek en iyi senaryo oldu bizim adımıza. Takımımız ve taraftarımız bugün fantastikti. İzlanda olarak bunu birlikte başardık. 3 puan aldık. Fantastik bir iş çıkardık hep birlikte.

Bu futbol, kazanmak zorunda olduğumuz bir maçı kazandık. Birçok şans yakaladık. Bu seviyeye çıkmak için 2 hafta boyunca çok çalıştık. 2 hafta, fizik olarak bu noktaya çıkabilmek açısından uzun bir süre değil. Bunlar hep adım adım olan şeyler. Onlar kazansaydı çok zor durumda kalabilirdik. Rakibin sakat oyuncuları vardı. Futbolda bu sakatlıklar her zaman var. Biz maça odaklandık ve mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz