Futbol

Andorra kaptanı Lima, dünya rekoru kıracak

16 Kasım 2019 Cumartesi 21:08 - Son Güncelleme 16 Kasım 2019 Cumartesi 21:32

22,5 yıldır Andorra Milli Takımı'nda görev yapan 39 yaşındaki defans oyuncusu Ildefons Lima, Türkiye maçıyla dünyada bir milli takımda en uzun süre oynayan futbolcu rekorunu kıracak.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu son maçında 17 Kasım Pazar günü Türkiye'yi konuk edecek olan Andorra Milli Takımı'nın kaptanı Ildefons Lima, rekor için sahaya çıkacak. 22,5 yıldır Andorra Milli Takımının formasını giyen Lima, Türkiye maçıyla dünyada bir milli takımda en uzun süre oynayan futbolcu rekorunu kıracak.

Andorra Milli Takımı'nın teknik direktörü Jesus Alvarez ile birlikte karşılaşmanın oynanacağı Ulusal Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Ildefons Lima, "Son maçımızı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Nasıl bir takım olduğumuzu biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." dedi.

"Büyük gurur duyuyorum"

22,5 yıldır Andorra Milli Takımı'nın formasını giyen 39 yaşındaki Lima, Türkiye maçıyla dünyada bir milli takımda en uzun süre oynayan futbolcu rekorunu kıracak olmasından dolayı da büyük gurur duyduğunu ifade etti.

Kaynak: TRT SPOR, AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz