EURO-2020

Fransız gazetecilerden Türkiye maçı yorumu

14 Ekim 2019 Pazartesi 10:40 - Son Güncelleme 23 Mart 2021 Salı 19:56  |  Kaynak : DHA

Fransız gazeteciler, 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde bu akşam oynanacak Fransa - Türkiye maçını yorumladı.

Fransız gazeteci Denis Balbir, Fransa'nın çok formda olduğunu ve son İzlanda maçındaki galibiyetin takıma moral kattığını belirterek, "Takım son maçı 1-0 kazandı İzlanda karşısında. Onların sahasında kazanmak kolay değil. Takım halinde çok iyi hareket ediyor ve komplike bir futbol oynuyorlar. Türkiye'nin de keyfi yerinde. Grupta sadece iki gol yediler. Ondan sonra gol yemediler, ikisi de duran toptandı.

Türkiye'de çok kaliteli oyuncular var. Bence çok güzel bir maç olacak. Türk ekibinin avantajı olduğunu düşünmüyorum. Fransa kendi evinde oynuyor fakat buna rağmen çok sıkı bir maç olacağını düşünüyorum ve Fransa'nın kazanacağını düşünüyorum" dedi.

Fransız bir diğer spor muhabiri Samuel Ollivier ise yaptığı açıklamada, "İlk maçta Fransız takımı hiç formunda değildi. Çok kötüydü ve kaybettiler. Buna rağmen son kazandığı İzlanda maçıyla morali yükseldi takımın. O gün kaybettikleri o maçın rövanşını alıp gayet iyi şeyler yapmak istiyorlar. Çok ilginç bir maç olacağını düşünüyorum. Bu uluslararası bir maç. Çok önemli bir maç olarak. Hiçbir takım berabere kalmak için sahaya çıkmaz. İki takım da sahaya kazanmak için çıkacaklardır" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Bakan Kasapoğlu: Milli takımımızın grafiği gayet güzel
Yükleniyor lütfen bekleyiniz