Futbol

Kosova'da fırtınanın adı: Vedat Muriç

11 Eylül 2019 Çarşamba 10:28 - Son Güncelleme 11 Eylül 2019 Çarşamba 13:36

Fenerbahçe'nin Kosovalı yıldızı Vedat Muriç, milli takımda gösterdiği performansla ülkesinin skor yükünü çekiyor. Kosova'nın EURO 2020 Elemeleri'nde çıktığı 5 maçta 3 gol, 2 asistle oynayan Muriç, Avrupa kulüplerinin radarına girdi.

Fenerbahçe'nin Kosovalı yıldızı Vedat Muriç, milli takımda gösterdiği performansla takımının skor yükünü çekiyor. Muriqi, Kosova formasıyla çıktığı Çekya ve İngiltere maçlarında 2 gol, 2 de asiste imzasını attı.

Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç, milli takımda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de gol krallığı yarışını ikinci sırada tamamlayan Muriç, bu sezon da ligde ilk 3 hafta sonunda 2 gol attı.

25 yaşındaki futbolcu, milli takımda da son üç maçta iyi bir performansa imza attı. Kosova Milli Takımı ile 2020 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri maçlarında forma giyen golcü oyuncu, takımının 10 Haziran'da Bulgaristan'ı deplasmanda 3-2 yendiği maçta 1 gol kaydetti. Kosova'nın 7 Eylül günü Çekya'yı 2-1 mağlup ettiği maçta 1 gol atarken, dün de İngiltere deplasmanında 1 gol, 2 asistle oynadı.

Muriç Avrupa kulüplerinin radarına girdi

Takımının 2020 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde çıktığı 5 maçta toplam 3 gol, 2 asistle oynayan Muriç'in bu performansı Avrupa kulüplerinin de radarına girdi. Kosova'nın konuk olduğu ve sahadan 5-3 mağlup ayrıldığı İngiltere maçını Tottenham yetkililerinin Vedat için izlediği de iddia edildi.

25 yaşındaki futbolcu, sezon başında Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Kaynak: TRTSPOR, İHA

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz