Futbol

Almanya'da Leroy Sane sürprizi

04 Haziran 2018 Pazartesi 13:14 - Son Güncelleme 04 Haziran 2018 Pazartesi 13:16

Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, 2018 Dünya Kupası nihai kadrosunu açıkladı. Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın olduğu kadroda, bu sezon Manchester City formasıyla dikkat çeken Leroy Sane yer almadı.

Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, 2018 Dünya Kupası kadrosunu açıkladı. Löw, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükleri için ülkede eleştiriler alan Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'a kadroda yer verdi. Almanya'da en büyük sürpriz Leroy Sane oldu. Bu sezon Manchester City formasıyla 32 lig maçına 10 gol ve 15 de asist sığdırarak şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Sane, Löw'ün kadrosuna giremedi. Sane, Alman Milli Takımı'yla çıktığı 12 maçta ise sadece bir asist yapabildi.

Sane'yle birlikte ön kadroda yer alan Leverkusen'li Bernd Leno ve Jonathan Tah ve Freiburg'un golcüsü Nils Petersen de nihai kadrodan çıkartıldı.

Meksika, İsveç ve Güney Kore ile F Grubu'nda yer alan ve ilk maçına 17 Haziran'da çıkacak Almanya kadrosunda şu isimler yer aldı:

Kaleciler: Manuel Neuer (Bayern Münih), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona), Kevin Trapp (Paris St-Germain)

Defans oyuncuları: Jerome Boateng (Bayern Münih), Matthias Ginter (Borussia Monchengladbach), Jonas Hector (Köln), Mats Hummels (Bayern Münih), Joshua Kimmich (Bayern Münih), Marvin Plattenhardt (Hertha Berlin), Antonio Rudiger (Chelsea), Niklas Sule (Bayern Munih)

Orta saha oyuncuları: Julian Brandt (Bayer Leverkusen), Julian Draxler (Paris St-Germain), Leon Goretska (Schalke), İlkay Gündoğan (Manchester City), Sami Khedira (Juventus), Toni Kroos (Real Madrid), Mesut Özil (Arsenal), Sebastian Rudy (Bayern Münih)

Golcüler: Mario Gomez (Stuttgart), Thomas Müller (Bayern Munih), Marco Reus (Borussia Dortmund), Timo Werner (RB Leipzig) 

Etiketler : AlmanyaLeroy Sane
Sıradaki Haber
Cüneyt Çakır, Rusya'ya gitti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz