Futbol

''Gerçekçi olmak lazım''

10 Ekim 2016 Pazartesi 10:41 - Son Güncelleme 10 Ekim 2016 Pazartesi 07:43

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu: - "Gerçekçi olmak lazım, İzlanda bugün galibiyeti hak etti"

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda İzlanda'ya 2-0 yenildikleri maçta rakiplerinin galibiyeti hak ettiğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Hakan, İzlanda'nın zor bir rakip olduğunu belirterek, "İki sene önce yine burada oynamıştık ve kazanamamıştık. Bu sefer daha iyi konsantre olup iyi başlamak istedik. Aslında iyi de başladık. İlk 40 dakika iyi top oynadık, iyi mücadele ettik. Sonra yediğimiz iki gol bizi mahvetti. Gerçekçi olmak lazım, İzlanda bugün galibiyeti hak etti. Yine de bu maçtan çok şey alabiliriz. Önümüzdeki Kosova ve Finlandiya maçlarını mutlaka kazanmalıyız." diye konuştu.

Hakan Çalhanoğlu, maçta şansızlıklar yaşadıklarını anlatarak, "Top, Ömer ağabeye çarpıp kaleye giriyor. İki dakika sonra yine gol yedik. İlk yarıyı böyle bitirirsen çok zor olur. İzlanda'da geri dönmek daha da zor. Adamlar 90 dakika yüzde 100'ünü veriyor. Yani hiçbir eksik bırakmıyorlar." ifadelerini kullandı.

İzlanda'da hava şartlarının sert olduğunu dile getiren Hakan, "Hava şartları çok zor burada. Zaten ilk yarı rüzgara karşı oynadık. Volkan ağabeyin gönderdiği uzun toplar istediği yere gitmedi. Hava bizi zor durumda bıraktı ama yine de gereksiz iki gol yedik ve 90 dakika boyunca hiç hücum yapamadık." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Avrupa Elemeleri'nde heyecan devam ediyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz