Futbol

Ronaldo transfer haberlerine kulağını tıkadı

05 Haziran 2018 Salı 14:17 - Son Güncelleme 05 Haziran 2018 Salı 14:32

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Milli Takım kampına katıldı. Ronaldo ile ilgili son dönemlerde Real Madrid'ten ayrılacağı yönünde bir çok haber çıkıyor. Takım arkadaşı Moutinho da bu durumla ilgili, "Ronaldo mental olarak çok güçlü bir futbolcu ve bizim şu an odaklandığımız tek şey Dünya Kupası" açıklamasında bulundu.

Son dönemlerde adı sürekli transfer haberleriyle anılan Real Madrid'in futbolcusu Cristiano Ronaldo, milli takım kampına katıldı. 33 yaşındaki golcünün, geçtiğimiz yıl da Konfederasyon Kupası öncesi takımdaki durumu, uzun süre belirsiz kalmıştı.

Ronaldo'nun, 2 yıl üst üste aynı senaryoya maruz kalmaktan dolayı üzüntülü olduğu belirtiliyor. Portekizli yıldız ise Dünya Kupası hazırlıklarına iyice odaklanarak, transferi hakkında açıklama yapmayacağını söyledi.

Gol makinasının milli takımdan arkadaşı Moutinho da, Cristiano Ronaldo'nun aklında sadece turnuva olduğunu açıkladı.

Porto'nun orta sahası, "Ronaldo mental olarak çok güçlü. Onun odaklandığı şey spekülasyonlar değil, Dünya Kupası'nda takım adına atacağı goller" ifadesini kullandı.

Real Madrid ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun, Cezayir'e karşı oynanacak olan son hazırlık maçında forma giymesi bekleniyor.

Sıradaki Haber
Dünya Kupası öncesi İngiltere'den güzel prova
Yükleniyor lütfen bekleyiniz