Futbol

Futbolun efsaneleri Hatay'da gençlerle buluştu

31 Ekim 2018 Çarşamba 19:35 - Son Güncelleme 31 Ekim 2018 Çarşamba 19:38

Hatay'da Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen, "Futbolun Efsaneleri Gençlerle Buluşuyor" projesi kapsamında, eski futbolcular Ali Gültiken, Oğuz Çetin, Ergün Penbe ve Hami Mandıralı gençlerle birlikte gösteri maçı yaptı.

Antakya Atatürk Stadı'nda düzenlenen organizasyonda Ali Gültiken ile Oğuz Çetin bir takım için ter dökerken, Hami Mandıralı ve Ergün Penbe ise diğer takımın içinde yer aldı.

Yapılan maçın ardından program, etkinliğe katılanlara futbol topu ile forma dağıtılması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Eski milli futbolcu Ali Gültiken, gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin ilk olarak cezaevlerindeki çocukların topluma kazandırılması amacıyla başladığını, daha sonra bunu şehirde bulunan çocuklara yönelik olarak da düzenlemeye başladıklarını söyledi.

Proje kapsamında bugüne kadar 25 şehirde etkinlik düzenlediklerini ifade eden Gültiken, "Gençlerimizle çeşitli yaş gruplarıyla paneller, saha etkinlikleri düzenliyoruz. Çocukların hayatlarına dokunmaya çalışıyoruz. Onlara kendi hayatımız içerisindeki tecrübelerimizi aktarmaya çalışıyoruz. Keyifli ve harika zamanlar geçiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Kayserispor kupada rahat turladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz