Futbol

Galatasaray'a Drogba'dan kötü haber

09 Ekim 2013 Çarşamba 12:28 - Son Güncelleme 09 Ekim 2013 Çarşamba 12:36

Fildişi Milli Takımında bulunan Drogba antrenmanı yarıda bıraktı.

Kavgalarıyla ünlü Fildişi Milli Takımı kampında bu kez de Boka ile Tiote kapıştı, ülke basını "Milli takımda yine huzur yok" diye yazdı. Drogba ise antremanda ağrılarını gerekçe göstererek yarıda bıraktı.

Dünya Kupası’na katılabilmek için Senegal ile karşı karşıya gelecek olan Fildişi Sahili bu maçın hazırlıklarına başladı. Geçmişte oyuncular arasında çıkan kavgalarıyla ünlü Fildişi Sahili Milli takım idmanında bir kez daha ortalık karıştı.

Futbol hayatını Stuttgart’ta sürdüren Arthur Boka ile Newcastle Unitedlı Cheick Tiote’nin arasında gerginlik çıktığı, iki oyuncunun top kapma mücadelesi sırasında birbirlerine sert girdikleri, ardından kavgaya dönüşen olayın büyümeden önlendiği belirtildi. Fildişi Sahili Spor Bakanı Alain Lobognon’un da idmanı izleyenler arasında bulunduğu ve bu olay karşısında çok sinirlendiği kaydedildi. Geçtiğimiz haziran ayında da Fildişi idmanında Gosso Gosso ile Abdul Razak arasında ciddi bir kavga yaşanmış, son olarak da Zokora kaptanlığın Drogba’ya verilmesine bozularak huzursuzluk çıkarmış, kamp yapılan oteli terk etmişti. Fildişi basınındaki yorumlarda, "Milli takım kampında yine huzur yok” yorumları yapıldı.

İdmanı tamamlayamadı

Rakibi ile Dünya Kupası’na katılabilmek için baraj maçı oynayacak olan Fildişi’nin bu ilk idmanında Drogba ise sakatlandı. Galatasaray forması ile sergilediği performansla oldukça formda olduğunu gösteren yıldız futbolcunun bu durumu, Senegal maçında kendisinden çok şeyler bekleyen teknik ekibi endişeye sevk etti.

Antrenman sırasında ağrı hisseden Drogba’nın teknik direktör Lamouchi’nin yanına giderek acı hissettiğini söylediği ve idmanı yarıda bıraktığı belirtildi. Takımın bir diğer yıldızı Gervinho’nun ise idmana hiç çıkmadığı belirtildi. Durumları ciddi olmayan iki oyuncu için de sağlık ekibinin tedaviye hemen başladığı ifade edildi. (Skorer)

 

Sıradaki Haber
Fenerbahçe'de sakatlık şoku!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz