Futbol

Gazeteci Eyüp Karadayı vefat etti

15 Haziran 2019 Cumartesi 11:35 - Son Güncelleme 15 Haziran 2019 Cumartesi 12:36

Eski Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinden, gazeteci-yazar Eyüp Karadayı 85 yaşında vefat etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Eski yöneticilerimizden, gazeteci-yazar Eyüp Karadayı'nın vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Eyüp Karadayı'ya Allah'tan rahmet, değerli ailesi başta olmak üzere yakınları, sevenleri ile camiamıza başsağlığı ve sabır diliyoruz." denildi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İstanbul Şubesinin eski başkanlarından duayen spor yazarı Eyüp Karadayı'nın cenazesi, yarın Üsküdar'daki Şakirin Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), eski Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinden gazeteci-yazar Eyüp Karadayı'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'den yapılan açıklamada, "Spor basınının duayen isimlerinden gazeteci-yazar, Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Eyüp Karadayı'nın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Eyüp Karadayı'ya Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri, basın ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Fenerbahçe'de kongre zamanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz