Futbol

"Geçen yılın üzerine çıkmalıyız"

10 Temmuz 2015 Cuma 15:09 - Son Güncelleme 10 Temmuz 2015 Cuma 15:13

Hüseyin Eroğlu geçen sezonun üzerine çıkmaları gerektiğini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu'da devam eden PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "İstikrar bizim için çok önemli. Geçen sezon bazı şeyleri başardık, bunun üzerine çıkmamız gerekiyor" dedi.

Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün Elazığspor ile oynadıkları hazırlık maçının 1-1 sona erdiğini hatırlatarak, takımın durumunu görme açısından karşılaşmanın önemli olduğunu söyledi.

Maçın belli bölümlerinde iyi futbol oynadıklarını belirten Eroğlu, "Hazırlık maçında takım savunmasına önem vermeye çalışıyoruz. İkinci bölge savunmasına ve açılıp kapanmaya dikkat ettik. Diğer maçlarda da artık topun bizde kalması ve hücum gücümüzün nasıl olduğuyla ilgili çalışmalarımız olacak" diye konuştu.

Eroğlu, takımın yaş ortalamasının 22 olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti:

"Takımda çok genç oyuncumuz var. Dün de maçta hepsine görev verdik. Onları da yavaş yavaş takıma adapte etmeye çalışıyoruz. Onlara bu tecrübeyi kazandırmak ve bu temponun içerisine sokmak istiyoruz. Takımımızın büyük bölümü duruyor. İstikrar bizim için çok önemli. Geçen sezon bazı şeyleri başardık, bunun üzerine çıkmamız gerekiyor. Futbolcularımızın da moral ve motivasyonu yüksek olduğu için çalışmalarımız çok güzel gidiyor."

Sıradaki Haber
"Pote bizi cumaya götür"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz