Futbol

Görme engelliler maçı karakolluk oldu!

08 Aralık 2015 Salı 22:52 - Son Güncelleme 08 Aralık 2015 Salı 20:58

Futsal maçı, antrenörle hakem arasındaki gerginlik nedeniyle tamamlanamadı.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü ile Mersin Görme Engelliler Spor Kulübü arasındaki Futsal 1. Lig maçı, antrenör ile hakem arasında yaşanan gerginlik nedeniyle tamamlanamadı.

Atatürk Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın hakemi Cengiz Özenci'nin, Ankara ekibinden bir oyuncuya kırmızı kart göstermesine, takımın antrenörü Dilaver Yurdagül sahaya girerek tepki gösterdi. Antrenör ile hakem arasında kısa süreli bir gerginlik yaşanırken araya giren oyuncular tarafları sakinleştirdi.

Gerginliğin ardından hakem Özenci ve antrenör Yurdagül birbirinden şikayetçi oldu. Polis ekiplerinin karakola götürdüğü Özenci ile Yurdagül, ifade verdikten sonra buradan ayrıldı.

Sayyıdan: "İtişme kakışma oldu"

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkan Vekili Hasan Sayyıdan, AA'ya yaptığı açıklamada, şampiyonluk için mücadele eden iki takım arasında tansiyonu yüksek bir maç oynandığını söyledi.

Maçın son dakikasında bir pozisyon sonrası hakemin verdiği karara Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü oyuncusunun tepki gösterdiğini ifade eden Sayyıdan, "Bu tepkinin ardından hakem ikinci sarı karttan oyuncuyu kırmızı kart ile cezalandırdı. Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Antrenörü Dilaver Yurdagül de bunun yanlış olduğunu iddia ederek, hakeme itiraz etti. Bu sırada itişme kakışma oldu" diye konuştu.

Sayyıdan, Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü'nün 2-1 önde olduğu sırada yarıda kalan maçla ilgili kararı, federasyonun vereceğini kaydetti.

Sıradaki Haber
Fenerbahçe'den şok iddia
Yükleniyor lütfen bekleyiniz