Futbol

Gümüşdağ TFF kararını açıkladı!

25 Mayıs 2015 Pazartesi 13:10 - Son Güncelleme 25 Mayıs 2015 Pazartesi 13:16

İ. Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ TFF başkanlığını düşünmediğini belirtti.

 İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, futbol federasyonu başkanlığını düşünmediğini söyledi.

Turuncu-lacivertli kulübün, Başakşehir Fatih Terim Futbol Kompleksi'nde Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu ile imzaladığı isim sponsorluğu anlaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Gümüşdağ, bir basın mensubunun "Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) olağan genel kurulu yaklaşıyor. TFF başkanlığı için kendinizi hazır görüyor musunuz?" şeklindeki sorusu üzerine şunları kaydetti:

"Kolumun altında çok karpuz taşıyorum. Dolayısıyla sadece TFF başkanı olarak futbola hizmet etmezsiniz. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü olarak önemli bir bölgeye ve futbola çok büyük hizmetler veriyorum. Diğer yandan da Kulüpler Birliği Vakfı başkanıyım. Vakfın perşembe günü toplantısı var. Kulüpler Birliği Vakfı da özellikle futbolla ilgili yeni bir sistem değişikliğine gidiyor. TFF ile ortak bir çalışma yapıyoruz. Şu an için TFF başkanlığıyla ilgili bir düşüncem yok. Zaten TFF'nin şu anda bir başkanı var."

Bu arada bu akşam oynanacak Fenerbahçe maçına da değinen Gümüşdağ, İstanbul Başakşehir Kulübü olarak maç seçmediklerini ve her maçın kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, "Tek amacımız, Avrupa kupaları biletini bir an önce almak. Dolayısıyla bu akşam da bizim için çok önemli bir maç var. Bir an evvel Avrupa kupaları biletini almak ve ligi dördüncü olarak bitirip sezonu taçlandırmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Premier Lig'de 3 yıldız veda etti!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz