Futbol

Gyan'dan rekor imza!

08 Temmuz 2015 Çarşamba 20:13 - Son Güncelleme 09 Temmuz 2015 Perşembe 09:50

Gana milli takım kaptanı Asamoah Gyan, rekor fiyatla Çin'e transfer oldu.

Birleşik Arap Emirlikleri Ligi ekiplerinden Al-Ain'de forma giyen Ganalı oyuncu Asamoah Gyan, Çin takımı Shangai Sıpg'ye transfer oldu.
 
Türkiye'de de bir dönem ismi dört büyüklerle anılan Ganalı yıldız, dört yıllık Arabistan macerasının ardından kariyerine Çin'de devam edecek. Yeni kulübüyle sözleşme imzalamak için bu ülkeye giden 29 yaşındaki futbolcunun yıllık geliri ise 15 milyon avro olacak
 
İngiltere'nin Sunderland takımından geldiği Al Ain'de üç şampiyonluk yaşayan ve çıktığı 83 maçta 95 gol atma başarısı gösteren mili futbolcuyu bırakmak istemediklerini açıklayan Al-Ain kulübünün yetkilileri ödenen bonservis bedelinin yüksekliği karşısında satmaktan başka şanslarının kalmadığı açıklamasını yaptı.Birleşik Arap Emirlikleri Ligi ekiplerinden Al-Ain'de forma giyen Ganalı oyuncu Asamoah Gyan, Çin takımı Shangai Sıpg'ye transfer oldu.
Türkiye'de de bir dönem ismi dört büyüklerle anılan Ganalı yıldız, dört yıllık Arabistan macerasının ardından kariyerine Çin'de devam edecek.
Shanghai SIPG kulübüyle sözleşme imzalamak için bu ülkeye giden 29 yaşındaki futbolcunun yıllık geliri ise 15 milyon avro olacak.
 
İngiltere'nin Sunderland takımından geldiği Al Ain'de üç şampiyonluk yaşayan ve çıktığı 83 maçta 95 gol atma başarısı gösteren mili futbolcuyu bırakmak istemediklerini açıklayan Al-Ain kulübünün yetkilileri ödenen bonservis bedelinin yüksekliği karşısında satmaktan başka şanslarının kalmadığı açıklamasını yaptı.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
İlkay ve Hummels kararını verdi!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz