Futbol

"Her şeyi yapacağız"

28 Eylül 2015 Pazartesi 12:02 - Son Güncelleme 28 Eylül 2015 Pazartesi 12:03

Vitor Pereira, Fenerbahçe Koleji'nin öğretim yılı açılışına katıldı.

Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü Vitor Pereira, Fenerbahçe Koleji'nin eğitim öğretim yılı açılışına katıldı.

Fenerbahçe Koleji'nin Kayışdağı'nda bulunan yerleşkesinde gerçekleştirilen yeni eğitim ve öğretim yılı açılış töreninde, Fenerbahçe Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Ozan Balaban ve Tahir Sarıoğlu'nun yanı sıra futbol takımı teknik direktörü Vitor Pereira ile futbol takımı idari menajeri Hasan Çetinkaya da hazır bulundu.

Törende öğrencilere hitap eden Portekizli teknik adam, "Sizler dünyanın en güzel şeylerisiniz. Sizlerin gülümsemesiyle dünya güzelleşiyor. Sizler bu ülkenin geleceği, ailelerinizin en değerli varlığısınız. Hayatta en iyi yerlere gelen insanlar, hayallerine inananlardır. Hayal kırmaktan asla vazgeçmeyin" ifadelerini kullandı.

Sözlerini, "Biz bu sezonu şampiyon tamamlayabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hem kendimiz hemde kulübümüz için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Yaşa Fenerbahçe!" diyerek tamamlayan Pereira'ya, Ali Koç bir plaket takdim etti.

Koç: "Kolejin arazisi artık bize ait"

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden olan Fenerbahçe Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, okullarına olan ilginin giderek arttığını söylerken, okul arazisinin artık kendilerine ait olduğunu vurguladı.

Artık talepleri karşılayamaz duruma geldiklerini anlatan Koç, uzun çabaların ardından okul arazisinin aldıklarını anlatarak, "Bu araziyi alabilmek için her türlü imkanı zorladık. Ama 2 yıllık süreçte büyük zaman kaybettik. Mevzuat ilk kez aleyhte işletildi ve bu da bize nasip oldu. Arazinin bedeli 35 milyon liradan başlayıp, 70 milyon liranın üzerinde bir rakamla sonuçlandı. Kolejin arazisi artık bize ait" değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım törene katılmazken, bir mesaj göndererek yeni eğitim ve öğretim yılı için başarı dileklerini iletti.

Açılış töreni, öğrencilerin sergilediği gösterilerin ardından sonlandı.

Sıradaki Haber
Gomez, Demba Ba'yı solladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz