Futbol

Hollanda maçına "belalı" hakem

13 Ekim 2013 Pazar 16:39 - Son Güncelleme 13 Ekim 2013 Pazar 16:43

3 yıl önce Bosna maçında 'itirazdan' Fatih Terim'i tribüne göndermişti.

Hollanda karşılaşmasını yönetecek Portekizli Benquerença, 3 yıl önce Bosna maçında 'itirazdan' Fatih Terim'i tribüne göndermişti.

Milli Takımımızın, salı günü Hollanda maçını yönetecek olan Portekizli hakem Olegario Benquerença ile hiç de iyi hatıralarımız yok. 9 Eylül 2009'da Bosna Hersek ile oynadığımız 2010 Dünya Kupası Elemeleri grup maçımızı yönetmiş ve Fatih Terim'i sahadan atmıştı.

1-1 sona eren maçta Emre Belözoğlu ve Arda sarı kart görerek cezalı duruma düşmüş, sonraki Belçika maçında oynayamamışlardı. Benquerença, Bosna Hersek'ten 25. dakikada yediğimiz gol için kendisine ve 4. hakeme sürekli itiraz eden Fatih Terim'i tribüne göndermişti. Terim tribünde dönemin Spor Bakanı Faruk Özak'ın arkasında ayakta maçı takip etmişti. Kalan 65 dakikada antrenörler Müfit Erkasap ile Oğuz Çetin, Terim'in yerine takımın başında kalmışlardı.

Olaylı İsviçre maçı sonrasına rastlayan Bosna Hersek karşılaşması, Fatih Terim için FIFA'nın hakemleri uyardığı bir maç olmuştu.

Benquerença'in Bosna maçındaki yardımcısı Joao Ferreira salı günü Hollanda maçında yine yardımcı hakemi olarak görev alacak.

Kaynak: TÜRKİYE GAZETESİ

Sıradaki Haber
Trapattoni teklif aldığını doğruladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz