Futbol

Hollanda'nın Türkiye maçı kadrosu açıklandı

25 Eylül 2013 Çarşamba 16:13 - Son Güncelleme 07 Ekim 2013 Pazartesi 17:59

Hollanda Milli Takımı'nın, 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Macaristan ve Türkiye ile yapacağı maçlar öncesi aday kadrosu açıklandı.

Teknik direktör Louis van Gaal, 25 kişilik kadroda, Fenerbahçeli Dirk Kuyt ve Galatasaraylı Wesley Sneijder'a da yer verdi. Uzun zamandır milli formayı giymeyen Nigel de Jong ile Gregory van der Wiel’in de davet edildiği kadroda, Feyenoord'dan 5, PSV Eindhoven'dan ise 4 futbolcu yer aldı.

Brezilya'nın evsahipliğinde yapılacak Dünya Kupası finallerine katılmayı garantileyen D Grubu lideri Hollanda, 11 Ekim'de Amsterdam'da Macaristan, 15 Ekim'de ise İstanbul'da Türkiye ile karşılaşacak.

Hollanda Milli Takımı'nın aday kadrosu şöyle:

Daley Blind (Ajax), Jeffrey Bruma, Stijn Schaars, Jetro Willems, Jeroen Zoet (PSV Eindhoven), Jordy Clasie, Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi, Ruben Schaken, Stefan de Vrij (Feyenoord), Jonathan de Guzman, Michel Vorm (Swansea City), Nigel de Jong (AC Milan), Tim Krul (Newcastle United), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Jeremain Lens (Dinamo Kiev), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern Münih), Wesley Sneijder (Galatasaray), Kevin Strootman (AS Roma), Rafael van der Vaart (Hamburg), Paul Verhaegh (FC Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Gregory van der Wiel (Paris Saint Germain), Ricky van Wolfswinkel (Norwich City).

Sıradaki Haber
Ünal Aysal'dan Demirören'e cevap
Yükleniyor lütfen bekleyiniz