Futbol

İngiltere Premier Lig'deki transfer söylentileri

01 Haziran 2022 Çarşamba 23:44 - Son Güncelleme 01 Haziran 2022 Çarşamba 23:46  |  Kaynak : TRT SPOR

İngiltere Premier Lig'de yaz transfer dönemi başlıyor. Kulüpler, kadrolarını yeni isimler ile güçlendirmek istiyor. İşte İngiliz ekiplerinin gündemindeki yıldızlar...

İngiltere Premier Lig'de yaz transfer dönemi heyecanı başlıyor. Kulüpler, kadrolarına yeni isimler katarak takımlarını güçlendirmek istiyor.

Manchester City gözünü kararttı

Erling Haaland ve Julian Alvarez gibi isimleri kadrosuna dahil eden son şampiyon Manchester City, yaz transfer dönemini iple çekiyor.

Manchester City Başkanı Haldun El Mübarek, kulübün internet sitesinde yeni transfer dönemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

El Mübarek, "Haaland ve Alvarez gibi isimler ile erkenden masaya oturduğumuz için çok mutluyum. Haaland ile santrafor mevkisine büyük katkı yaptığımızı düşünüyorum. Tartışılır ama Haaland'ın dünyanın en iyi 9 numarası olduğunu söyleyebilirim. Bu transferler hız kesmeden devam edecek. Takımı güçlendirmek için tüm opsiyonlara bakıyoruz." diye konuştu.

İngiliz ekibinin bir sonraki hedefi, Milan'da yıldızı parlayan Rafael Leao... Milan'da 3 sezondur forma giyen 22 yaşındaki forvet, son sezon çıktığı 42 maçta 14 gol ve 10 asistlik bir performans sergiledi.

Real Madrid'in de büyük ilgi ile takip ettiği Portekizli oyuncu için Milan, serbest kalma bedelinin altındaki hiçbir teklifi kabul etmeyeceğini belirtti.

Rafael Leao'yu, Raheem Sterling'in yerine düşünen Manchester City'nin, İtalyan ekibiyle görüşmelere başlaması bekleniyor.

Tottenham, Adama Traore'yi istiyor

Bir diğer transfer haberi de Tottenham'dan geldi. Inter'den ayrılan Ivan Perisic'i kadrosuna dahil eden Ada ekibi, şimdi gözünü Adama Traore'ye çevirdi.

Barcelona'dan Wolverhampton'a dönüş hazırlıkları yapan Traore'nin İngiliz Ekibi ile sözleşmesi Haziran 2023'te bitecek. Tottenham, 26 yaşındaki oyuncunun transferini bu yaz bitirme çabasında...

Aston Villa, Diego Carlos'la anlaştı

Aston Villa, geçtiğimiz haftalarda Barcelona'dan kiralık aldığı Philippe Coutinho'yu kalıcı olarak kadrosuna katmıştı. Coutinho'dan sonra Marsilya'da forma giyen Boubacar Kamara'yı da renklerine bağlayan Aston Villa, 31 milyon avro karşılığında yeni bir isimle daha anlaşma sağladı.

3 sezondur Sevilla'da forma giyen Diego Carlos da artık İngiliz ekibinde oynayacak.

Dominic Calvert-Lewin kapışması

Premier Lig'de Manchester United, Arsenal ve Newcastle United'da gelecek sezon için çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Bu üç kulüp, tek bir isim için karşı karşıya geldi: Dominic Calvert-Lewin....

Everton'un İngiliz forveti, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle sadece 18 maçta forma giyebilmişti. İngiliz basınında yer alan habere göre Newcastle United, Everton'ın istediği bonservis bedelini ödemeye en yakın kulüp... 

Sıradaki Haber
Ümit Milli Futbol Takımı hazırlıklarını sürdürdü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz