Futbol

VİDEO | Marco Reus yuvada kaldı

10 Şubat 2015 Salı 15:30 - Son Güncelleme 10 Şubat 2015 Salı 21:03

Borussia Dortmund, Marco Reus'un sözleşmesinin uzatıldığını açıkladı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) kulüplerinden Borussia Dortmund, hücuma dönük orta saha oyuncusu Marco Reus'un sözleşmesinin 2018-19 sezonunun sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, çok sayıda Avrupa takımının kadrosuna katmak istediği 25 yaşındaki Reus'un 2016-17 sezonunun sonunda bitecek sözleşmesi, 30 Haziran 2019 tarihine kadar uzatıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Borussia Dortmund Üst Yöneticisi (CEO) Hans-Joachim Watzke, Hamburglu Uwe Seeler ve Liverpoollu Steven Gerrard'da olduğu gibi Reus'un da Dortmund'da bir döneme iz bırakabileceğini vurgulayarak, Alman milli oyuncunun, sportif açıdan kriz yaşadıkları bir dönemde takımda kalmayı tercih etmesinin kulübe olan aidiyetinin göstergesi olduğunu belirtti.

Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc ise dünyadaki başka büyük kulüplere transfer olma imkanı bulunan Reus'un verdiği kararla kalbinin Dortmund şehri ve kulübü için attığını gösterdiğini kaydetti.

Reus da kariyerine Borussia Dortmund'da devam edeceği için mutlu olduğunu söyleyerek, "Dortmund benim kentim, Borussia da benim kulübüm. Arkamızdaki muhteşem taraftarlarımızla ve takımımızla başarılı bir gelecek için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Alman futbolcu, Borussia Mönchengladbach ve Borussia Dortmund formasıyla Bundesliga'da oynadığı 169 maçta 70, Almanya Milli Takımı ile çıktığı 23 maçta ise 7 gol attı.

AA

Sıradaki Haber
Futbol: Kadınlar 1. Lig'de görünüm
Yükleniyor lütfen bekleyiniz