Futbol

Kaleye sol bek geçti

24 Ocak 2022 Pazartesi 23:00 - Son Güncelleme 25 Ocak 2022 Salı 00:08  |  Kaynak : TRT SPOR

Afrika Uluslar Kupası'nda ev sahibi Kamerun ile karşı karşıya gelen Komorlar'da 2 kaleci koronavirüs üçüncü kaleci ise sakat olunca kaleye sol bek oyuncusu Chaker Alhadhur geçti.

Afrika Uluslar Uluslar Kupası çeyrek finalinde ilginç bir olay yaşandı. Kamerun'la karşılaşan Komorlar'da 2 kaleci koronavirüs oldu. Üçüncü kaleci ise sakatlandı kadroda başka kaleci olmayınca kaleye meburiyetten sol bek oyuncusu Chaker Alhadhur geçti.

Son 16 turuna kalan Komorlar'da 12 futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle kadro kurmakta büyük sıkıntı yaşandı. Komorlar'da Teknik Direktör Amir Abdou da koronavirüse yakalandı.

3 kalecisinden yoksun kalan Komorlar'da, kaleye Chaker Alhadhur geçerken maçta giydiği forma ise dikkat çekti.

Kaleci forması giymek zorunda olan Alhadhur, 16 numaralı formasının üzerine bantla 3 numara yazıldı.

Komorlar'ın stoperi Abdou'nun 7. dakikada kırmızı kart görmesiyle oyunun kontrolünü ele geçiren Kamerun, Ekambi'nin 29 ve Aboubakar'ın 70. dakikadaki golleriyle 2-0 öne geçti.

M'Changama, Komorlar'ın 81. dakikada kazandığı serbest vuruşta topu uzak mesafeden ağlarla buluşturdu ve farkı bire indirdi.

Sonuncusu 2017'de olmak üzere kupayı 5 kez müzesine götüren Kamerun, sahadan 2-1 galip ayrılarak çeyrek finalde Gambiya ile eşleşti.

Sıradaki Haber
Kuntz: Portekiz karşısında şansa ihtiyacımız olacak
Yükleniyor lütfen bekleyiniz