Futbol

"Kaybedecek bir şeyimiz yok"

18 Kasım 2013 Pazartesi 18:47 - Son Güncelleme 18 Kasım 2013 Pazartesi 18:53

Romanya T.Direktörü Piturca, Yunanistan maçı öncesinde konuştu.

Brezilya'da oynanacak 2014 Dünya Kupası'na katılmak isteyen Romanya, Yunanistan karşısında son maçına çıkacak. Romanya Milli Takım Teknik Direktörü Victor Piturca, "Kaybedecek bir şeyimiz yok" dedi.

Son antrenmanını yaparak beklemeye çekilen milli takımda Teknik Direktör Piturca, "Zor bir maç olacak ancak yolumuza devam edeceğimiz bir skor almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Basın toplantısında gergin ve endişeli görünen teknik adam, yarınki maçı ölüm kalım mücadelesi olarak görüyor. "Son şansımızı oynuyoruz. Kaybedecek bir şeyimiz yok. Turu getirecek skor çok zor, ama umutluyuz." değerlendirmesini yapan Piturca, Yunanistan'da alınan yenilginin oyuncuları moral olarak olumsuz etkilediğini kaydetti. Romen teknik adam, "Maçtan sonra darmadağın olmuştuk. Ancak herkes hem fizik hem psikolojik olarak kendine geldi. Artık, 55 bin seyirci önüne çıkıp en iyi oyunlarını sergileyecekler" dedi.

Victor Piturca, elenmeleri halinde manastıra çekileceği iddiasına da açıklık getirdi. Kendisini yayına davet eden gazeteciye, turu geçmeleri halinde olumlu cevap vereceğini anlatan Piturca, "Tur atlamazsak, zaten benden 2-3 ay haber alamayacaksınız. Bu adam manastıra mı kapandı diyeceksiniz" dediğini aktardı.

Romanya-Yunanistan play off mücadelesi, yarın akşam Bükreş National Arena stadında oynanacak. Pire'de oynanan ilk maçı Yunanistan 3-1 kazanmıştı.
 

Sıradaki Haber
Bozüyükspor'da imza
Yükleniyor lütfen bekleyiniz