Futbol

Kayserispor kazanmayı unuttu

25 Aralık 2020 Cuma 12:16 - Son Güncelleme 25 Aralık 2020 Cuma 12:27  |  Kaynak : TRT SPOR

Spor Toto Süper Lig'de son olarak sahasında İttifak Holding Konyaspor'a mağlup olan Hes Kablo Kayserispor, ligde 9 maçtır kazanamıyor.

Ligin ilk haftasında Kasımpaşa'yı tek golle mağlup eden, dördüncü haftasında ise konuk olduğu MKE Ankaragücü'nü aynı skorla deviren Hes Kablo Kayserispor, bu mücadelenin ardından çıktığı 9 lig maçında galibiyet yüzü göremedi. Bayram Bektaş'la başladığı sezona Samet Aybaba ile devam eden ekip, tecrübeli antrenör yönetiminde çıktığı ilk 4 maçından puan almayı başarsa da, Antalyaspor ve İttifak Holding Konyaspor'a yenilmekten kurtulamadı.

Bu sezon Süper Lig'de çıktığı hiçbir maçta 2 gol atmayı başaramayan sarı kırmızılılar, 7 golle ligin en az skor üreten takımı olma ünvanını elinde bulunduruyor. 

Kupadan da elendi

Ligde zor günler geçiren Hes Kablo Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası'na da veda etti. Üçüncü turda 52 Orduspor'u 2-1'le geçen ekip, bir diğer Karadeniz ekibi Hekimoğlu Trabzon'a takıldı. Geçen sezonu 17. sırada tamamlayan İç Anadolu temsilcisi, Pazar günü Malatya deplasmanına galibiyet hasretine son vermek için çıkacak.

Sıradaki Haber
Denizlispor, Koşukavak'la çıkışa geçti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz