Futbol

Klinsmann'dan Almanya yorumu

07 Aralık 2013 Cumartesi 15:38 - Son Güncelleme 07 Aralık 2013 Cumartesi 15:42

Löw'le aralarında herhangi bir soğukluğun bulunmadığını bildirdi.

ABD Milli Takımı Teknik Direktörü Jürgen Klinsmann, Dünya Kupası G Grubu'nda ABD, Almanya, Portekiz ve Gana milli takımlarının bulunduğunu hatırlatarak, "Çok zor bir grupta mücadele edeceğiz" dedi.

Klinsmann, kura çekimleri öncesinde Almanya ile aynı grupta olacaklarını hissettiğini, ABD Milli Takımı Teknik Direktörü olarak, anavatanı Almanya'ya karşı oynamanın kendisi için çok duygusal ve özel olacağını söyledi.

G Grubu'nda ABD, Almanya, Portekiz ve Gana milli takımlarının bulunduğunu hatırlatarak, "Çok zor bir grupta mücadele edeceğiz" diyen Klinsmann, gruptan çıkmak mücadele edeceklerini ve kolay pes etmeyeceklerini, tüm maçlara iyi hazırlanacaklarını belirtti.

Almanya ile aynı grupta yer almalarını da değerlendiren Klinsmann, "İyi bir takımımız var. Oyuncularımız İngiltere'nin, Almanya'nın ve İtalya'nın birinci liglerinde oynuyorlar. Özgüvene de sahibiz ve diyebiliyoruz ki ne olursa olsun biz hedefimize ilerleyebileceğiz" ifadesini kullandı.

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw'le aralarında herhangi bir soğukluğun bulunmadığını belirten Klinsmann, "Bu konuda rahatız. Dünya Kupası başlayınca zaten herkes kendisi ile meşgul olacak" dedi.

Jürgen Klinsmann, 2006'da Almanya'da düzenlenen Dünya Futbol Şampiyonası'nda Alman Milli Takımı Teknik Direktörlüğünü yapmıştı. O dönem yardımcısı olan Joachim Löw ise ağustos 2006'dan beri Almanya Milli Takımı Teknik Direktörlüğünü yürütüyor.

Brezilya'da, 12 Haziran-13 Temmuz 2014 tarihlerinde düzenlenecek FIFA Dünya Kupası, 12 Haziran 2014'te Sao Paulo kentinde Brezilya-Hırvatistan maçıyla başlayacak.

Sıradaki Haber
Antep'te olağanüstü kongre kararı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz