Futbol

Kuyt kurtaracak!

10 Ekim 2013 Perşembe 11:24 - Son Güncelleme 10 Ekim 2013 Perşembe 11:35

Portakallar'da Van Persie'den kötü haber geldi.

2014 Dünya Kupası yolunda Milli Takımın kaderini büyük ölçüde belirleyecek maçta Macaristan, Hollanda deplasmanına çıkacak.

Dünya Kupasına katılmaya garantileyen Portakallar'da golcü oyuncu Robin Van Persie'nin durumu belirsizliğini koruyor.

Hollanda için prestijden öte anlamı olmayan karşılaşma öncesinde, Van Persie son antrenmana çıkamadı. Bu durum etkili forvetin Macaristan'a karşı forma giymesinin güç olduğunu gösteriyor.

Grupta oynadığı 7 maçta tam 8 kez fileleri havalandırmayı başaran Persie'nin açıklamaları da forma şansının zor olduğuna işaret...

Hollandalı yıldız, "Ayak parmağımın üstüne çok şiddetli bir darbe aldım ve o an kırıldığını sandım. Neyse ki çekilen MR'da kırığa rastlanmadı. Pazar günkü Sunderland maçında oynadım ancak durumumda iyiye gidiş olmadı" dedi.

Hollanda Milli takım teknik direktörü Louis van Gaal ise, "Maç saatinde karar vereceğim. Oynaması için ayağındaki sıvı birikimi dağılmalı. Olmazsa, bir dahaki maçta oynayacak" şeklinde konuştu.

Grup liderliği garanti olan Hollanda, Cuma günü Macaristan ile oynayacağı karşılaşmanın ardından Salı günü Türkiye ile deplasmanda karşılaşacak.

KUYT FORMA İÇİN HAZIR

Bu arada Hollanda medyasında forvet hattı için tanıdık bir ismin adı geçiyor.

Teknik direktör Van Gaal'ın kaptan Van Persie'nin yokluğunda forvet hattında Fenerbahçeli yıldız Dirk Kuyt'ı görevlendirmesinin beklendiği yazılıyor.

Öte yandan, Portakallar'da Stijn Schaars, Jonathan de Guzman ve Gregory van der Wiel de sakatlık nedeniyle aday kadrodan çıkarılırken, yerlerine Leroy Fer ile Paul Verhaegh'e davet gönderilmişti.

Sıradaki Haber
"Türkiye bizi yensin isterim"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz