Futbol

Liverpool Ramsey ile uzattı

26 Şubat 2015 Perşembe 15:15 - Son Güncelleme 26 Şubat 2015 Perşembe 15:18

Ramsey, İngiliz takımı ile olan sponsorluk sözleşmesini yeniledi

Türkiye'nin erkek giyim markası Ramsey, İngiliz ekibi Liverpool ile olan sponsorluk sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Levent'te Edition Otel'de düzenlenen törende, Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan ile Liverpool Uluslararası Ortaklıklar ve İş Geliştirme Direktörü Jonathan Kane, yenilenen sponsorluk sözleşmesini imzaladı.

Hüseyin Doğan, 3 yıl önce Liverpool'un resmi giyim sponsorluğunu üstlendiklerini belirterek, dördüncü yılına giren bu işbirliği sürecinde global marka olma yolundaki adımları hızlandırdıklarını ve markanın uluslararası alanda farkındalığının artması adına önemli bir mesafe kaydettiklerini söyledi. Doğan, Liverpool sponsorluğunun başladığı 2012 yılından 2014 sonuna kadar yurt dışı operasyonlarını yüzde 31 büyüttüklerini dile getirdi.

Hüseyin Doğan, Ramsey'in 2014'te yüzde 26 büyüdüğünü vurgulayarak, ürünlerinin 26 ülkede 155 noktadan dünya tüketicisine ulaştığını ifade etti. Hüseyin Doğan, Liverpool işbirliği ile ilgili olarak "Kalitemiz, inovasyon ve tasarım gücümüzle Premier Lig'in değişmez oyuncusu olduk. Bize bu işbirliğinin kapısını rahatlık ve hafifliği şıklıkla buluşturan Zero Weight teknolojisi açtı. Bu teknolojiyle açılan kapıdan içeri girdik ve şimdi de Zero Weight'ten sonra tasarımla inovasyon gücümüzü buluşturan Shirt Jacket ve Zero Gravity'yi tüketiciye sunmaya hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.

Jonathan Kane de Ramsey ile işbirliği ve ortaklık yaptıkları için çok memnun olduklarını söyledi. Ramsey ile çalışmaya başladıklarında futbolcuların bu markayı fazla tanımadığını belirten Kane, şimdi oyuncularının Ramsey takım elbiselerinden çok memnun olduğunu ifade etti.

Kane, bu akşam oynanacak Beşiktaş maçıyla ilgili bir soru üzerine, "Bizim için o statta şahane anılar var. Rakibimiz Beşiktaş da çok güçlü bir takım var. Onların da çok güçlü bir geçmişi var. Bizim de Beşiktaş ile bir geçmişimiz, tarihimiz var. İlk maçta başa baş bir mücadele oldu. Diplomatik tavır benimseyeceğim, umarım bu akşam futbol kazanır. Çünkü kimsenin bana bir şeyler fırlatmasını istemiyorum" diye konuştu.

Hüseyin Doğan ise ailece Beşiktaş'ı tuttuklarını, bu akşam gönüllerinin Beşiktaş'ın kazanmasından yana olduğunu söyledi.

Bu anlaşmayla Ramsey, "Liverpool Futbol Takımı Resmi Giyim Sponsoru" unvanına sahip olmanın yanı sıra kulübün resmi partnerleri arasında da yer alıyor. Sponsorluk kapsamında, futbolcular ve teknik heyetin bir yıl daha tüm maçlara "Zero Weight Koleksiyonu"ndan takım elbiseler ile gitmeye devam edeceği bildirildi.

Etiketler : LiverpoolRamsey
Sıradaki Haber
Beşiktaş'a yeni sponsor!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz